Odeća za skijanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 546

24   60  

Proizvodi 1-24 od 546

24   60  

Opremite se za skijanje

Vreme zimskih čarolija se polako približava i pre nego što odlučite kuda na skijanje važno je da se dobro opremite. Ski oprema je dosta skupa i na početku je sigurno značajnija finansijska investicija ukoliko se sve kupuje odjednom. Uz skijašku opremu: skije, pancerice, vezove, štapove ide i odeća za skijanje: jakne, pantalone za skijanje, skafander i razna oprema i dodaci, kao što su rukavice, kape, naočare i kacige. U dobro opremljenim sportskim radnjama se mogu naći odlični ski setovi poznatih brendova. Za početak je najbolje iznajmiti skije, pancerice i štapove i kada savladate osnove i zavolite skijanje kao sport onda je veoma korisno imati svoju skijašku opremu, koja će vam biti maksimalno prilagođena i koja će savršeno odgovarati vašim potrebama. U ponudi se može pronaći oprema koja je namenjena za sve uzraste i nivoe znanja. Ako ste početnik i odlučili ste se za novu ski opremu odaberite skije, pancerice i štapove koji su namenjeni za početnike.

Kvalitetna i udobna odeća za skijanje

Odeća za skijanje vam je neophodna kada krenete na skijanje. Prema svom ukusu i stilu možete odabrati skafander za skijanje ili komplet, odnosno pantalone za skijanje i ski jaknu. Možete i sami napraviti kombinaciju kakvu želite, jer je u ponudi zaista bezbroj mogućnosti. Ipak osnovno pravilo je da odeća koja je na vama bude prilagođena temperaturi na ski stazi. Planina ume da iznenadi, a temperature mogu varirati od ekstremno niskih do prolećnih, kada se može skijati u veoma laganoj odeći. Uvek je korisno biti višeslojno obučen, kako bi se lako moglo prilagoditi vremenskim uslovima. Prvi sloj odeće je aktivan veš, koji je izrađen od specijalnih tehničkih materijala, koji omogućavaju prozračnost. Prilikom skijanja telo se znoji i potrebno je na sebi imati prozračne materijale, koji se brzo suše i eliminišu znoj. Drugi središnji sloj treba da je izrađen od prozračnih materijala koji zadržavaju toplotu. Moderne pantalone za skijanje i jakne su izrađene od materijala koji su lagani i tanki, a pri tom topli i prijatni za nošenje. Treći završni sloj mora biti vodootporan, jer on treba da omogući zaštitu od vetra i kiše. Najbolji materijali imaju gore tex tehnologiju koja štiti od vetra i kiše i čuva telesnu temaraturu. Dizajn odeće za skijanje je veoma moderan i atraktivan i preporučljivo je birati upadljive boje, koje su vidljive po magli i lošem vremenu. Kroj treba da omogući slobodu pokreta i udobnost i komfor prilikom aktvnosti.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor odeće i ostale opreme za skijanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...