Oprema za skijanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 731

24   60  

Proizvodi 1-24 od 731

24   60  

Oprema i dodaci za skijanje

Vreme zimskih čarolija se polako približava i pre nego što odlučite kuda na skijanje važno je da se dobro opremite. Ski oprema je dosta skupa i na početku je sigurno značajnija finansijska investicija ukoliko se sve kupuje odjednom. Uz skijašku opremu: skije, pancerice, vezove, štapove ide i odeća za skijanje: jakne, pantalone za skijanje i razna oprema i dodaci, kao što su rukavice, kape za skijanje, naočare i kacige. Maska za skijanje je savršena zaštita kada su niske temperature, jer odlično pokriva i štiti lice od hladnoće i snega. Kape za skijanje su veoma tople i istovremeno prozračne, a njihov moderan dizajn doprinosi da vaš stil na stazi bude jedinstven. U dobro opremljenim sportskim radnjama se može naći odlična oprema za skijanje poznatih brendova. U ponudi se može pronaći oprema za skijanje koja je namenjena za sve uzraste i nivoe znanja. Ako ste početnik i odlučili ste se za novu ski opremu odaberite skije, pancerice i štapove koji su namenjeni za početnike.

Oprema za skijanje mora biti kvalitetna, ali i svi potrebni dodaci

Odeća za skijanje vam je neophodna kada krenete na skijanje. Prema svom ukusu i stilu možete odabrati kombinezon ili pantalone za skijanje i ski jaknu. Ipak osnovno pravilo je da odeća koja je na vama bude prilagođena temperaturi na ski stazi. Planina ume da iznenadi, a temperature mogu varirati od ekstremno niskih do prolećnih, kada se može skijati u veoma laganoj odeći, kao što je podjakna. Podjakna je izrađena od mekanog, prijatnog i toplog materijala i ima svestranu namenu. Praktičan je komad odeće za višeslojno oblačenje. Prvi sloj odeće je aktivan veš, koji se brzo suši i eliminiše znoj. Drugi središnji sloj treba da je izrađen od prozračnih materijala koji zadržavaju toplotu. Moderna ski oprema za žene i muškarce je izrađena od materijala koji su lagani i tanki, a pri tom topli i prijatni za nošenje. Treći završni sloj mora biti vodootporan, jer on treba da omogući zaštitu od vetra i kiše. Moderna ski oprema za žene i muškarce ima upadljive boje, koje su vidljive po magli i lošem vremenu. Kroj treba da omogući slobodu pokreta i udobnost i komfor prilikom aktvnosti. Na kraju odaberite kvalitetnu, laganu i prozračnu kacigu, koja će vam zaštititi glavu i kvalitetne i tople rukavice, koje će grejati i zaštititi vaše ruke. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman opreme i dodataka za skijanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...