Ski setovi - Skije

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 54

24   60  

Proizvodi 1-24 od 54

24   60  

Oprema i dodaci za skijanje

Vreme zimskih čarolija se polako približava i pre nego što odlučite kuda na skijanje važno je da se dobro opremite. Ski oprema je dosta skupa i na početku je sigurno značajnija finansijska investicija ukoliko se sve kupuje odjednom. Uz skijašku opremu: skije, pancerice, vezove, štapove ide i odeća za skijanje: jakne, pantalone za skijanje i razna oprema i dodaci, kao što su rukavice, kape za skijanje, naočare i kacige. Maska za skijanje je savršena zaštita kada su niske temperature, jer odlično pokriva i štiti lice od hladnoće i snega. Kape za skijanje su veoma tople i istovremeno prozračne, a njihov moderan dizajn doprinosi da vaš stil na stazi bude jedinstven. U dobro opremljenim sportskim radnjama se može naći odlična oprema za skijanje poznatih brendova. U ponudi se može pronaći oprema za skijanje koja je namenjena za sve uzraste i nivoe znanja. Ako ste početnik i odlučili ste se za novu ski opremu odaberite skije, pancerice i štapove koji su namenjeni za početnike.

Odlični ski setovi poznatih brendova

Dobra ski oprema se bira sa dosta pažnje, jer treba da zadovolji sve potrebe korisnika i da dugo traje. Kvalitetni ski setovi se sastoje od skija i vezova poznatih brendova koji su namenjeni za decu i odrasle, za početnike, rekreativce, takmičare i napredne skijaše. Ski setovi su dizajnirani prema tehnici skijanja i nivou znanja. Moderne skije za decu omogućavaju stabilnost i kontrolu i lake su za upravljanje. Fischer skije nude odličan odnos kvaliteta i cene i omogućavaju lako i harmonično skijanje. Odlične Head skije koje pripadaju hibridnoj generaciji jer su istovremeno i slalomske i veleslalomske skije su izrađene od posebnog Graphene materijala u sredini, za bolji odziv. Head ski set omogućava lako skijanje i prilagođavanje svakom terenu pri svim brzinama. Salomon svestrane skije drvenog jezgra i sa sendvič konstrukcijom za stabilnost i snagu imaju i titanijum ojačanje. Odlične Atomic skije sa kombinacijom različitih radijusa za duge i kratke okrete su stabilne i umanjuju vibracije.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor kvalitetnih ski setova i ostale opreme za skijanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...