Slobodno vreme

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 3439

24   60  

Proizvodi 1-24 od 3439

24   60  

Slobodno vreme

U brzom ritmu modernog sveta, slobodno vreme postaje sve važnija. Slobodno vreme je za druženje sa porodicom i prijateljima, a takođe je namenjeno uživanju, opuštanju, punjenju baterija i podizanju energije za nove zahvate. Slobodno vreme je veoma sveobuhvatna kategorija, osim sportskih aktivnosti, svi ostali oblici aktivnosti uključuju kulturne aktivnosti za putovanje i otkrivanje novih zemalja i kultura.

 

Aktivni stil života

Naravno, ova vrsta aktivnog načina života donosi i poseban stil oblačenja. Za slobodne aktivnosti potrebna nam je udobna odeća izrađena od prijatnih materijala i dizajnirana u krojevima koji omogućavaju potpunu slobodu kretanja. Mnogi proizvođači takođe prilagođavaju svoju sportsku odeću u slobodno vreme. Tako se muškarci zaklinju na dukseve i šorceve i donje delove trenerki, trenerke sa dugim rukavima, koje takođe mogu biti sastavni deo majice. Žene su uzbuđene zbog haljina, tunike i jakni koje su krojene za urbano planinarenje.

 

Ulične sportske patike

Možda je najpopularniji deo urbanog stila sportska obuća ili patike. Budući da je retro stil doslovno u pokretu, poslednjih  godina je većina proizvođača  ponovno počela proizvoditi svoje najveće modele iz prošlosti.  Žene se, osim patika, takođe zaklinju na sandale i čizme, koje takođe mogu biti veoma atraktivan modni dodatak.

 

Pojedinosti koje čine razliku

Ulični stil takođe stvara niz detalja koji ističu posebnost i stil. Ova skupina uključuje naočare za sunce, koje su izuzetno popularan modni dodatak. I, naravno, vrećice koje imaju modernu funkcionalnost uz njihovu upotrebu. Deca mogu koristiti svoje rančeve ili kao školske torbe ili kao torbe za sportske i slobodne aktivnosti. Svi detalji savremenog uličnog stila dostupni su u online prodavnici Intersport.

Učitavanje...