Rančevi

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 120

24   60  
 1. Adidas ARKD3 BP, ranac, crna

  1 boja

  Adidas ARKD3 BP, ranac, crna
  3.119,20Rsd 3.899,00Rsd
 2. Target TWIN, ranac, crna

  1 boja

  Target TWIN, ranac, crna
  4.799,20Rsd 5.999,00Rsd
 3. Target TWIN, ranac, plava

  1 boja

  Target TWIN, ranac, plava
  4.799,20Rsd 5.999,00Rsd
 4. Target VIENNA, ranac, crna

  1 boja

  Target VIENNA, ranac, crna
  2.879,20Rsd 3.599,00Rsd
 5. Target KINDER, ranac, plava

  1 boja

  Target KINDER, ranac, plava
  1.919,20Rsd 2.399,00Rsd
 6. Target KINDER, ranac, crna

  1 boja

  Target KINDER, ranac, crna
  1.919,20Rsd 2.399,00Rsd

Proizvodi 1-24 od 120

24   60  

Potrebna oprema i dodaci za slobodno vreme

Savremen i brz način života, koji je često u svojoj dinamici stresan, sve više ukazuje na potrebu što boljeg korišćenja slobodnog vremena. Sport i sportske aktivnosti blagotvorno deluju na psihičko i fizičko zdravlje. Dobra i kvalitetna oprema za slobodno vreme treba da omogući još veću udobnost i komfor prilikom različitih aktivnosti. Udobna odeća za slobodno vreme je izrađena od prijatnih i kvalitetnih materijala i krojena tako da se u njoj osećamo prijatno tokom celog dana. Za još bolji osećaj udobne i lagane patike za slobodno vreme su odličan izbor.

Moderni i funkcionalni rančevi za slobodno vreme

Mnogi dodaci, kao što su rančevi su neophodni i veoma korisni u dobroj organizaciji slobodnog vremena. Rančevi mogu biti izrađeni od različitih materijala i imaju dizajn koji je veoma raznolik i svestran. Praktični sportski rančevi se razlikuju po svojoj veličini, oranizaciji i nameni. Moderni Nike rančevi su odličan izbor za odlazak u teretanu. Bez obzira da li su mali rančevi, srednji ili veliki u Nike ranac staje sve neophodno i potrebno za trening. Sportski adidas ranac je izrađen od kvalitetnog i izdržljivog materijala, ima ojačano dno koje štiti od habanja, a udobne ručke olakšavaju nošenje. Kvalitetan adidas ranac ima dugi vek trajanja i doprinosi modernom sportskom stilu, jer se odlično kombinuje sa adidas odećom. Svestrani sportski rančevi mogu biti namenjeni i za školsku decu. Njihov ergonomski dizajn i veoma udobne naramenice, koje su postavljene, kao i dobra unutrašnja organizacija, omogućavaju da u njih stane potrebna oprema za školu. Kvalitetni rajsferšlusi i izdržljiv materijal doprinose dugom veku trajanja. Ukoliko volite šetnje u prirodi onda ste mnogo puta videli McKinley ranac za planinarenje, jer je to omiljen komad opreme za mnoge planinare. McKinley ranac za planinarenje je svestran i funkcionalan, sa puno korisnih džepova i izrađen je od kvalitetnih vodotpornih materijala ili poseduje zaštitnu vodootpornu navlaku.  

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor modernih sportskih rančeva za slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i mnogi korisni dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...