Loptice za stoni tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

6 Proizvoda

24   60  

6 Proizvoda

24   60  

Kvalitetne i izdržljive loptice za stoni tenis i ostala potrebna oprema

Stoni tenis je veoma popularan sport i za njegove ljubitelje prednost je što se može igrati tokom cele godine. Rado ga igraju svi, bez obzira na uzrast i pol, jer je igra veoma dinamična i zabavna.  Za mnoge je stoni tenis sport koji profesionalno i posvećeno treniraju. Za njih je namenjena i najkvalitetnija oprema poznatih brendova. Oprema za rekreativni stoni tenis je veoma pristupačna i nije skupa. Najveća investicija opreme je sto za stoni tenis, koji može biti namenjen za spoljnju ili upotrebu u zatvorenom prostoru. Ukoliko se ne odlučite za kupovinu ili nemate adekvatan prostor za igru, uvek ga možete na par sati iznajmiti.

Od ostale potrebne opreme za igru, biće vam potrebni reketi za stoni tenis i loptice. Izaberite rekete za stoni tenis koji su kvalitetni i izrađeni od izdržljivog materijala i koji imaju dug vek trajanja. Koji ćete reket odabrati zavisi od vaše veštine i nivoa znanja, ali uvek je preporučljivo izabrati rekete poznatih proizvođača, koji su veoma praktični za korišćenje i imaju izvrsnu kombinaciju lakoće i fleksibilnosti, koji su svestrani i trajni.

Stoni tenis set sadrži loptice za stoni tenis i rekete, a ova oprema se može kupiti i pojedinačno. Ping pong loptice se biraju prema tehnici i veštini igre i razlikuju se loptice za brzu igru od onih koje su namenjene za početnike. Kvalitetne ping pong loptice su izdržljive i trajne i pružiće vam efikasnu igru.Uvek je korisno imati više komada loptica za stoni tenis, zbog toga ih obezbedite na vreme.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliku ponudu loptica i ostale opreme za stoni tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...