Reketi za stoni tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

18 Proizvoda

24   60  

18 Proizvoda

24   60  

Kvalitetni reketi za stoni tenis

Stoni tenis je veoma popularan sport i za njegove ljubitelje je to najbolji način da se provede slobodno vreme. Brzina i spretnost se može trenirati tokom cele godine. Rekreativni stoni tenis rado igraju svi, bez obzira na pol i uzrast, jer omogućava veoma dinamičnu i zabavnu igru. Za rekreativni stoni tenis potražite u dobro opremljenim sportskim radnjama stoni tenis set, koji je namenjen za sve nivoe znanja i sadrži rekete za stoni tenis i loptice. Ova oprema se može kupiti i odvojeno.

Za mnoge je ovo sport kojim se profesionalno i posvećeno bave i za njih je u ponudi renomiranih proizvođača namenjena vrhunska oprema za stoni tenis. Profesionalni reketi za stoni tenis su najbolji reketi za stoni tenis, koji se mogu dobiti sa mogućnošću lepljenja ofanzivne gume na ofanzivno drvo, ili mogu bii već zalepljeni. Butterfly reket za profesionalnu upotrebu može imati gumu različite debljine i važi pravilo, što je guma deblja to je i brzina veća.  Butterfly reketi koji su izrađeni od najkvalitetnijeg drveta i sa vrhunskom debljinom gume, omogućavaju da su glavne karakteristike: brzina, spin i kontrola na najvišem nivou. Udobna i ergonomski oblikovana drška ima dizajn koji maksimalno prenosi vibracije na dlan, što doprinosi efikasnijoj igri.  Naravno, za kvalitetnu igu i trening u ponudi su i vrhunske loptice za stoni tenis, koje se mogu nabaviti u setu ili pojedinačno. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor reketa za stoni tenis, loptica i ostale opreme za rekreativnu ili profesionalnu igru, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...