Sup daske

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

5 Proizvoda

24   60  

5 Proizvoda

24   60  

Opremite se za letnje aktivnosti na vodi

Bavljenje sportom na vodi u toku letnjeg perioda je nešto najlepše što možete učiniti za svoj duh i telo. Bilo da se aktivnostima na vodi bavite rekreativno ili profesionalno, učiniće vas zadovoljnijima, lepšima, zdravijima i ispunjenijima. Plivanje, ronjenje, jedrenje, veslanje samo su neki od sportova na vodi koji će vam omogućiti maksimalnu dinamiku i uživanje. Oprema za plivanje je najmanje zahtevna, biće vam dovoljan samo kupaći kostim, koji se pod uticajem modnih trendova stalno menja. Danas su najuobičajeniji jednodelni kostimi izrađeni od elastičnih materijala, koji se brzo suše i isti takvi dvodelni. Takmičari prilikom plivanja žele da postignu što manje trenje tela kroz vodu i što veću brzinu, zbog čega koriste specijalna plivačka odela i kostime, koji tesno prekrivaju celo telo. Uz kostim za plivanje koriste se i naočare za plivanje za lakše gledanje u vodi.

Popularne sup daske

Poslednjih godina za sve ljubitelje veslanja i jedrenja na vodi postale su veoma popularne sup daske. Sup daska za veslanje je veoma lagana, stabilna prilikom korišćenja, a može biti i odlična podloga za izlete i putovanja. Sup daska za vodu nije namenjena trkama i takmičenjima s obzirom na to da se ne može postići velika brzina. Daska za veslanje je veoma praktična i lako se sklapa što je i njena najveća prednost prilikom putovanja i razlog što je sup daske prodaja u velikom rastu. Sup daske se prodaju u okviru paketa koji uključuje: dasku na naduvavanje, veslo za sup, peraje, pumpu za vazduh, vezicu za nogu, kao i ranac u koji možete sve to da stavite. Dodatno možete kupiti i sedište za sup daske koje je veoma korisno, kada se umorite od veslanja.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći izbor sup daski i ostale opreme za supanje i plivanje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...