Patike za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Moderna obuća za tenis

Ukoliko vam je tenis omiljen vid rekreacije ili se tenisom bavite profesionalno, dobar odabir opreme za tenis vam omogućava udobnost i zadovoljstvo prilikom treniranja i ostvarivanje željenih rezultata. Tenis je sport koji je specifičan po tome što se pored važnog dobrog kvaliteta opreme za tenis, očekuje i elegantan i moderan izgled na terenu. Za ovaj beli sport aktuelni trendovi i moda su veoma uticajni u kreiranju dizajna. Obuća za tenis koja je namenjena za muškarce je u velikom asortimanu poznatih brendova zastupljena u sportskim radnjama. Muške adidas patike za tenis su veoma popularne zbog svog jedinstvenog dizajna, a dizajn teniske patike je inspiracija za mnoge patike, koje su namenjene za slobodno vreme. Obuća za tenis koja je namenjena za žene po svom modernom dizajnu neće razočarati ni najzahtevnije teniserke.

Najtraženiji model tenis patike ima univerzalnu namenu i namenjen je za igranje na svim površinama. Za najzahtevnije teniserke Nike patike za tenis imaju đon koji je izrađen sa Zoom Air tehnologijom, koja omogućava izvrsnu amortizaciju. Dečije patike za tenis, kao i patike za žene i muškarce su izrađene od materijala koji pružaju visok stepen stabilnosti i potpore. Patike mogu biti izrađene od različitih kombinacija materijala, kako bi bile prozračne i dovoljno elastične. Kvalitetan đon teniske patike omogućava zaštitu od klizanja i odlično prianjanje na različitim površinama za igru.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman obuće za tenis, namenjene za decu, žene i muškarce, kao i ostale opreme za tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...