Suknje za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

2 Proizvoda

24   60  

2 Proizvoda

24   60  

Moderne suknje za tenis

Tenis je mnogima omiljen sport, koji se može igrati u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, tokom cele godine. Tenis se igra bez obzira na godine, on je istovremeno i igra mozga jer vas uči da rešavate probleme, ostanete fokusirani i držite svoje emocije pod kontrolom. Igrajući tenis profesionalno ili rekreativno uvek se razvijate kao osoba, oslanjate se na sebe, ali tenis može biti i sjajan timski sport. Odličan je za sticanje kondicije, a kako je tenis igra celog tela, dobar i kvalitetan izbor opreme je veoma važan.

Oprema za tenis podrazumeva udobnu i komfornu odeću, koja je izrađena od kvalitetnih tehničkih materijala. Udobnu odeću koja je namenjena za muškarce čine sortsevi i majice za tenis, dok su za žene namenjene suknje i topovi i majice. Majica za tenis treba da je prozračna i elastična i da svojim dizajnom omogući slobodu pokreta. Majice sa kratkim rukavima su prepoznatljive po svom elegantnom kroju sa kragnom, koji je veoma popularan za mnoge prilike van teniskih terena. Topovi su praktični za igru i treniranje i izrađeni su od materijala koji omogućavaju podršku tokom igre. Njihov dizajn otvorenih leđa i ukrštenih naramenica je veoma ženstven i ističe sportsku liniju tela. Uz majice i topove odlično se kombinuju teniske suknje. Tenis suknje su izrađene od kvalitetnih, elastičnih i prozračnih materijala. Njihov moderan i prepoznatljiv dizajn omogućava kako ženstvenost i elegantan stil na teniskom terenu, tako i slobodu pokreta, koja je neophodna za efikasnu igru.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor suknji za tenis, kao i ostale odeće, obuće, opreme i dodataka za tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...