Loptice za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

6 Proizvoda

24   60  

6 Proizvoda

24   60  

Kvalitetne loptice za tenis za efikasniju igru

Tenis je mnogima omiljen sport, koji se može igrati u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, tokom cele godine. Tenis se igra bez obzira na godine, on je istovremeno i igra mozga jer vas uči da rešavate probleme, ostanete fokusirani i držite svoje emocije pod kontrolom. Igrajući tenis profesionalno ili rekreativno uvek se razvijate kao osoba, oslanjate se na sebe, ali tenis može biti i sjajan timski sport. Odličan je za sticanje kondicije, a kako je tenis igra celog tela, dobar i kvalitetan izbor opreme je veoma važan. Oprema za tenis podrazumeva reket za tenis i loptice. Reketi za tenis se biraju sa puno pažnje, jer moraju po svojim karakteristikama i veličini da odgovaraju igraču.

Loptice za tenis se najčešće kupuju u setu i dizajnirane su za dobru vidljivost na terenu. Kvalitetne teniske loptice imaju izuzetnu trajnost i idealno odbijanje i let, zahvaljujući savremenim tehnologijama. Teniska loptica koja se koristi na zvaničnim turnirima ima žutu boju. U ponudi se mogu naći specijalno dizajnirane loptice, koje su namenjene za početnike i one su 50% sporije od klasičnih loptica. Poznati sportski brendovi koji u svom asortimanu nude veliki izbor loptica za tenis su: Wilson, Head, Pro Touch..

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor loptica i ostale opreme i dodataka za tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća, obuća i dodaci namenjeni za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću, obuću i dodatke odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...