Reketi za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

11 Proizvoda

24   60  

11 Proizvoda

24   60  

Opremite se za tenis, beli sport koji je u ekspanziji

Tenis je mnogima omiljen sport, koji se može igrati u zatvorenom ili na otvorenom prostoru, tokom cele godine. Tenis se igra bez obzira na godine, on je istovremeno i igra mozga jer vas uči da rešavate probleme, ostanete fokusirani i držite svoje emocije pod kontrolom. Igrajući tenis profesionalno ili rekreativno uvek se razvijate kao osoba, oslanjate se na sebe, ali tenis može biti i sjajan timski sport. Odličan je za sticanje kondicije, a kako je tenis igra celog tela, dobar i kvalitetan izbor opreme je veoma važan.

Odeća u kojoj se igra tenis treba da bude udobno krojena i prijatna za nošenje i izrađena od kvalitetnih tehničkih materijala, koji su prozračni, brzo se suše i eliminišu znoj. Najudobniji su za treniranje i igru topovi i majice u kombinaciji sa suknjom za žene, dok su za muškarce namenjeni šorcevi u kompletu sa atlet ili polo majicama. Uz udobnu odeću potrebne su vam kvalitetne patike za tenis, koje omogućavaju stabilnost i podršku i odlično prianjaju različitim podlogama za igru.

Kvalitetni reketi za tenis za efikasnu igru

Reketi za tenis se razlikuju po težini, veličini glave reketa i dužini, u zavisnosti od toga da li su namenjeni za rekreativnu ili profesionalnu igru. Teniski reketi su izrađeni od laganog aluminijuma, dok držač reketa treba da bude udoban i da upija vlagu, kako bi ruke uvek bile suve. Reket za tenis koji je namenjen za dobre igrače omogućava optimalnu kombinaciju kontrole i snage. Tenis reket koji ima veću idealnu dodirnu tačku dovodi do veoma preciznog igranja. Profesionalni reketi za tenis koriste najsavremenije tehnologije za vrhunske performanse i rezultate igre. Wilson reketi koji su namenjeni za početnike i decu su izuzetno lagani i olakšavaju kontrolu zamaha. Kvalitetni Wilson reketi imaju zaštitu na vrhu reketa koja omogućava veću izdržljivost. Reket za tenis za decu koristi tehnologije koje samnjuju naprezanje ruku, kako bi deca sa što manje napora savladala tehniku igre.  

Za dobar trening i igru potrebne su vam i kvalitetne loptice za tenis. Praktične su one loptice koje su namenjene za igranje na različitim površinama, a možete nabaviti loptice posebno za zatvoren ili otvoren prostor, za šljaku ili travu. Loptice treba da omoguće dobro odbijanje i adekvatan let, da budu uočljive i izdržljive. Najnovije tehnologije koje se koriste u izradi loptica sve to i omogućavaju.   

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman reketa i ostale opreme za tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...