Čizme

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 39

Stranica
24   60  

TOPLA ŽENSKA OBUĆA ZA ZIMU

Zimske čizme predstavljaju najpopularniju žensku obuću za zimu, ali mnogo puta sa zadovoljstvom ih nosimo u proleće i jesen, kada su temperature još uvijek vrlo niske. Prednost čizme je ta da kad je hladno vreme one omogućavaju toplinu, a ako se odlučiš za vodootporne, s njima možeš biti sigurna i po kiši i po snegu. Obuća za zimu može biti izrađena od kože, antilopa, gume ili drugog kvalitetnog materijala. Izbor zimskih čizmi za predstavnice lepšeg pola je svakako najteži jer je ponuda modernih i atraktivnih dezena velika, a karakteristike brojne.

KVALITETNE ŽENSKE ZIMSKE ČIZME

Žene mogu birati između različitih modela čizama - od poludubokih i dubokih, pa do visokih čizmi koje dosežu do, a nekad i preko kolena. Klasiku i dalje predstavljaju jednostavne crne kožne čizme koje se odlično uklapaju u svaki modni stil. Atraktivni modeli su izrađeni u kombinaciji različitih materijala, kože i antilopa sa čestim detaljima od krzna, koji doprinose glamuroznom stilu. Posljednjih nekoliko godina, vrlo su popularne gumene čizme, koje po kišnom vremenu omogućavaju suva stopala, a dostupne su u različitim dezenima i kombinacijama boja, pa se odlično uklapaju i sa elegantnim stilom odevanja.

ŽENSKE ČIZME ZA SLOBODNO VREME I PLANINARENJE

Zimske čizme se bitno razlikuju u zavisnosti od toga da li su namenjene za slobodno vreme ili za sportske aktvnosti u prirodi. Jedan od najpopularnijih modela zimske obuće za slobodno vreme su UGG čizme. Zbog svog jedinstvenog dizajna koji je neverovatno udoban i kvalitetne vunene postave, koja omogućava uvek topla stopala i pri tom modernog dizajna i boja, omiljen su komad obuće za devojčice, devojke i žene.   

Za planinarenje u toku zimskog perioda neophodno je imati kvalitetnu čizmu za planinarenje, koja omogućava stabilnost, udobnost, vodootpornost i toplinu. Đon mora da bude izrađen od kvalitetne gume, koja ne kliza i koja odlično prianja na različite površine. Obuća za planinarenje treba da bude izrađena od izdržljivih i trajnih materijala. Ženske zimske čizme za planinarenje pored kvaliteta i važnih karakteristika koje nude, omogućavaju i moderan, sportski dizajn.   

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženske obuće za zimu, poznatih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...