Japanke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 29

Stranica
24   60  

OMILJENA LETNJA OBUĆA ZA ŽENE

Letnja ženska obuća poput japanki, i svih vrsta papuča je odlična za kombinovanje sa različitim stilovima odevanja i zbog toga je veoma omiljena. Po visokim temperaturama i sunčanom vremenu, žene ne vole da nose zatvorenu obuću, kao što su patike ili cipele. Osim toga, žene izrazito cene komfor i udobnost, naročito kada je obuća u pitanju. Papuče i japanke se lako obuvaju, ne moraju da se pertlaju i dovoljna su zaštita od vrelog asfalta na putu do plaže. Plaža i aktivnosti na njoj, kao što su duge šetnje po pesku, ne mogu se zamisliti bez udobnih i modernih japanki. Da bi se na plaži zaštitili od sunca, sve više se koristi i adekvatna odeća i oprema, posebno kreirana i namenjena za plažu. Čak i za plivanje nose se odela i posebna odeća, koja je izrađena od materijala koji su otporni na UV zrake i omogućavaju zaštitu. Ženske japanke i papuče nisu samo pravi izbor za plažu, već se mogu dobro kombinovati sa skoro svim ležernim, letnjim stilovima odevanja.

JAPANKE - KARAKTERISTIKE I DIZAJN

Poznati sportski brendovi kao što su: adidas, Nike, Crocs, Puma i drugi, u svom asortimanu imaju veliki izbor papuča i japanki za svaku letnju sezonu. Da bi bile udobne i prozračne, japanke su izrađene od kvalitetnih materijala, koji su udobni za nošenje, izdržljivi, vodootporni i ne klizaju se. Papuče i japanke ženske mogu imati moderan sportski dizajn, mogu biti veoma upadljive i atraktivne, a dizajn koji je uvek prepoznatljiv i u trendu se odlično kombinuje sa svim stilovima odevanja i daje mu poseban letnji pečat. Dizajn je toliko raznovrstan da je teško odoleti novom modelu ili novoj boji, a kako su japanke izuzetno povoljna obuća za leto, kupovina neće predstavljati problem. Kada se udruže udobnost, kvalitet, moderan dizajn i niska cena, zadovoljstvo svake ženske osobe postaje neprocenjivo.    

 Osim sportskog dizajna, ženske japanke mogu biti čak i elegantne. Tada su izrađene od kvalitetne kože i stvaraju idealnu letnju kombinaciju za veče i slobodno vreme. Odlično se uklapaju sa letnjim haljinama ili farmerkama i garantuju moderan i jedinstven letnji stil.   

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženskih japanki i papuča, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...