Obuća za dvoranu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

2 Proizvoda

24   60  

2 Proizvoda

24   60  

Ženske patike za sportove u sali

Tokom oktobra sportistkinje koje se bave ekipnim sportovima treniraju u dvoranama koje će im biti mesto za trening do kraja sledećeg proleća. U dvorani su, zbog promenjivog vremena, uslovi za trening mnogo povoljniji nego na otvorenim terenima. U salama nema spoljašnjih faktora - nema vetra, nema padavina, temperatura je konstantna i zbog toga je lako prilagoditi opremu koja će se koristiti za trening.

Obuća za salu

Žene u sali uglavnom igraju košarku, odbojku i rukomet, a ređe fudbal i futsal. Popularni sportovi u zatvorenom su i tenis i badminton. Za različite sportove potrebne su različite vrste patika, a većina sala ima relativno glatke površine za igru kojima takođe treba da se prilagodimo.

Ženska sportska obuća za sportove u sali, poput odbojke, ima đon koji daje dobro prianjanje po glatkim površinama. Isto važi i za rukometašice, tako da je đon za njih uglavnom napravljen od sirove gume, što se na unutrašnjim površinama oduvek pokazuje kao najbolji izbor. Vrlo je važno da patike obezbede dobru bočnu stabilnost, jer sportisti moraju da izdrže pritisak koji stvaraju okretni potezi, brzi startovi, zaustavljanja i promene pravca. Samo na taj način će trening biti uspešan i efikasan.

Intersport web prodavnica nudi proizvode renomiranih proizvođača, kao što su Asics, adidas, Pro Touch i mnogi drugi.

Učitavanje...