Obuća za fitnes, trening & jogu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 58

24   60  

Proizvodi 1-24 od 58

24   60  

Ženske fitnes patike

Vežbanje u teretani, koje uključuje fitnes, aerobik, borilačke veštine, kardio trening, zumbu, cross fit i druge moderne forme vođenih vežbi, je iz godine u godinu sve popularnije. Sve više i više ljubitelja sporta opredeljuje se za ovu vrstu fizičke aktivnosti. Ovakav trening je zanimljiv uglavnom zbog brojnih pozitivnih efekata, a i zato što se može uskladiti sa poslom i drugim dnevnim obavezama. Naravno, vežbanje u teretani zahteva posebne patike namenjene za trening. Česta je situacija da je pravilo fitnes centra da za boravak u centru treba imati poseban par patika, koje koristite samo za tu namenu.

Karakteristike patika za fitnes

Brojni veliki proizvođači nude posebne ženske patike dizajnirane za trening u teretani. Patike za fitnes, kao što su na primer one za aerobik, uglavnom su opremljene đonom koji omogućava dobru amortizaciju pritiska i imaju odlično prianjanje, koje je važno za korišćenje sprava i pri određenim vežbama. Nedavno su se pojavili đonovi koji omogućuju prirodnije i pravilnije gazište stopala kako bi svaki korak bio pravi užitak. Uz to, fitnes patike su izrađene od modernih materijala koji im daju malu težinu i potrebnu prozračnost. Neki modeli su malo dublji i pružaju dodatnu podršku za zglobove. Pored toga, proizvođači razmišljaju i o dizajnu patika kako bi svi modeli bili što atraktivniji.

Fitnes patike su odličan primer modernog sportskog dizajna, a u kombinaciji sa atraktivnim bojama, lako bi mogle da prođu i kao modne patike za sve prilike. Ovo se posebno odnosi na Nike ženske patike ili ženske patike adidas brenda, koje su postale zaštitni znak modernog i urbanog stila života.

Učitavanje...