Obuća za fitnes, trening & jogu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 31

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 31

Stranica
24   60  

FITNES KAO IMPERATIV ZDRAVOG ŽIVOTA

Svima nam je zdravlje na prvom mestu, ali ne obaziremo se svakodnevno mnogo na zdrav zivot. Nismo uvek u stanju da vodimo računa o tome šta jedemo, koliko vode pijemo, koliko spavamo i koliko treniramo. Tek kada počnemo da se osećamo loše, malaksalo, kada nabacimo koji kilogram i shvatimo da nam to smeta, počinjemo da shvatamo da fizička aktivnost nije nešto bez čega se može. Nemojte dozvoliti da živite u telu o kome ne vodite računa. Nemojte se opuštati i stvari prepuštati slučaju. Iskoristite sve mogućnosti koje imate i radite na sebi.

Za žene je redovna fizička aktivnost važna, jer omogućava više energije, bolji i kvalitetniji san i smanjuje rizik za mnoge bolesti. Pokazatelj dobrog zdravlja i raspoloženja je dobar osećaj u sopstvenom telu. Redovnim vežbanjem se sve to može lako postići.

IZBOR PATIKA ZA TRENING KOJE NUDE POZNATI BRENDOVI

Treninzi mogu biti različiti, a njihova razlika se ogleda u različitom intenzitetu, kao i načinu izvođenja vežbi. Oprema koja se koristi prilikom treniranja je prilagođena i namenjena za svaku aktivnost posebno. Najvažnije je odabrati adekvatne i kvalitetne patike za fitness. Patike za trening u zatvorenom prostoru imaju specijalno dizajniran đon, koji omogućava odlično prianjanje na glatke površine i koji sprečava klizanje. Obuća za trčanje je namenjena za treniranje na otvorenom, pa su Nike patike za trening dizajnirane da odgovaraju različitim podlogama i vremenskim uslovima. Preporučujemo i Nike patike koje imaju vodootpornu membranu GoreTex, koja omogućava uvek suva stopala. Patike za fitness i jogu su lagane, elastične i prozračne. Omogućavaju podršku, zaštitu i stabilnost stopala. Dobar izbor obuće za fitnes je način da se spreče neželjene povrede, omogući ostvarenje ciljeva treniranja uz uživanje, komfor i udobnost. Najpoznatiji sportski brendovi kvalitetnih i moderno dizajniranih patika za fitnes su Nike, adidas, Puma i mnogi drugi. adidas patike žene rado nose ne samo prilikom treniranja, već i u slobodno vreme.

ODEĆA ZA TRENING

Za dobar i efikasan trening, važno je uložiti maksimum, a odeća namenjena za trening tome mnogo doprinosi. Kvalitetne ženske trenerke su izrađene od tehnički naprednih materijala, koji su elastični, prozračni, eliminišu znoj i brzo se suše. Pantalone i donji delovi trenerke moraju biti udobno krojeni, kako bi omogućili slobodu pokreta. Ženska odeća za fitnes ima moderan i atraktivan sportski dizajn i inspiracija je za svakodnevne fizičke aktivnosti.  

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman opreme, obuće i odeće za fitnes, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...