Ženske patike za odbojku

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

3 Proizvoda

24   60  

3 Proizvoda

24   60  

ŽENSKA OBUĆA ZA ODBOJKU

Ukoliko se bavite odbojkom, igrate za neki tim ili vam je to omiljena rekreacija I želite da ostvarujete dobre rezultate na treninzima I utakmicama, obratite pažnju na dobar izbor obuće za odbojku.  

Patike za odbojku su namenjene za igru na zatvorenom prostoru, zbog čega se đon izrađuje od kvalitetne gume, koja ne kliza I koja omogućava odličan odziv I dobro prianjanje na glatkim površinama za igru. Materijal za izradu patika je najčešće u kombinaciji sa mrežastim delovima, koji omogućavaju dobru prozračnost. Istovremeno, najnovije tehnologije, kao što je Wave tehnologija, doprinose odličnoj stabilnosti I pružaju podršku za bočne pokrete I odličnu amortizaciju, koja je prilagođena odbojci.

Za dobar trening ili utakmice biće vam potrebne I kvalitetne loptice. Lopte za odbojku treba da budu mekane, lagane I izdržljive. Izrađene su od kvalitetne EVA pene I veličina im se razlikuje u zavisnost od namene. Aerodinamične lopte se koriste za igranje u sali ili u vodi.  

Sa kvalitetnim patikama odlično se kombinuju topovi I majice za treniranje, koji su udobni I izrađeni od materijala koji su prozračni I eliminišu vlagu tela. Adekvatna odeća, obuća I druga potrebna oprema su garancija zadovoljstva treniranja I uspešnog ostvarivanja dobrih rezultata.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman obuće za odbojku za žene, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...