Obuća za odbojku

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

1 Proizvod

24   60  

1 Proizvod

24   60  

Ženske patike za odbojku

Nakon uspeha srpskih odbojkašica, koje su pružile izuzetne partije na Evropskom prvenstvu u odbojci, narod u Srbiji ostao je oduševljen ovim izuzetno dinamičnim i okretnim sportom, kog karakterišu brzi pokreti, nagle promene smera i visoki skokovi. U odbojkaške klubove se prijavljuje sve veći broj devojaka i devojčica i odmah posle prvog treninga postaju svesne da su dobre odbojkaške patike presudne za kvalitet igranja ovog sporta, koji se uglavnom igra na glatkim podlogama.

Ženski modeli

Na prvi pogled ženske patike slične su muškim modelima, ali ipak postoji značajna razlika, dizajnirane su tako da se anatomski prilagođavaju ženskim stopalima. Patike za odbojku imaju đon koji nudi izvanredno prianjanje jer je izrađen od tvrde gume. Pored toga, odbojkaške patike moraju imati maksimalan stepen bočne stabilnosti, što omogućava poseban dizajn koji stopalu pruža veliku podršku i stabilnost prilikom trčanja i skakanja.

Vrhunac u kvalitetu dostigli su dva glavna japanska proizvođača, Asics i Mizuno, koji su poznati po svom prilično naučnom pristupu razvoju i proizvodnji sportske obuće. U Intersport prodavnici možete naći širok izbor različitih patika za odbojku.

 

 

Učitavanje...