Obuća za rukomet

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

3 Proizvoda

24   60  

3 Proizvoda

24   60  

ŽENSKA OBUĆA ZA RUKOMET

Rukomet je popularan ženski sport. Može se igrati tokom cele godine. Igra je dinamična i često agresivna, pa je za žene važno da budu dobro kondiciono pripremljene, kao i da imaju kvalitetnu obuću, da bi se sprečile neželjene povrede na terenu. Igra se uglavnom u zatvorenom prostoru, pa su ženske patike za rukomet posebno prilagođene za glatke površine. Rukomet žene mogu igrati i na otvorenom, na asfaltu ili betonu kao podlozi i tom prilikom je potrebno izabrati i odgovarajuće patike.

NAJBOLJE ŽENSKE PATIKE ZA RUKOMET

Poznati sportski brendovi  koji proizvode kvalitetnu žensku obuću za rukomet su adidas, Nike, Mizuno, Pro Touch i drugi. Patike su najčešće svestrane pa se mogu koristiti i za druge sportove u dvorani, kao što je odbojka. Obuća za rukomet je izrađena u kombinaciji kvalitetnih materijala i mrežastog materijala, koji doprinosi povećanju prozračnosti i udobnosti. Sportski brendovi koriste napredne tehnologije u izradi patika za rukomet, kako bi one bile stabilne i omogućile podršku prilikom igre. Važno je da patike omoguće odlično prianjanje podlozi, kako bi se sprečile neželjene povrede. Đon je izrađen od kvalitetne gume, koja ne ostavlja tragove po parketu i odlično prianja podlozi.

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženskih patika za rukomet, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...