Ženske patike za rukomet

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

4 Proizvoda

24   60  

4 Proizvoda

24   60  

ŽENSKA OBUĆA ZA RUKOMET

Ukoliko se bavite rukometom, igrate za neki tim I želite da ostvarujete dobre rezultate na treninzima I utakmicama, poznato vam je koliko pažnje je potrebno posvetiti izboru obuće za rukomet.

Činjenica je kada je u pitanju obuća za trčanje, da je ponuda izuzetno velika I asortiman takav da je teško u moru modela odabrati onaj pravi. Ponuda obuće za rukomet nije toliko velika, ali je dovoljno dobra da se sa lakoćom mogu odabrati kvalitetne patike. Patike za rukomet su namenjene za igru na zatvorenom prostoru, zbog čega se đon izrađuje od kvalitetne gume, koja ne kliza I koja omogućava odličan odziv I dobro prianjanje na glatkim površinama za igru. Materijali za izradu patika su najčešće u kombinaciji sa mrežastim delovima, koji omogućavaju dobru prozračnost. Istovremeno, najnovije tehnologije, kao što je Wave tehnologija, doprinose odličnoj stabilnosti I pružaju podršku za bočne pokrete I odličnu amortizaciju, koja je prilagođena rukometu.

Sa kvalitetnim patikama odlično se kombinuju trenerke, koje su udobne I izrađene od materijala koji su prozračni I eliminišu vlagu tela.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženskih patika za rukomet, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...