Ženske patike za tenis

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

11 Proizvoda

24   60  

11 Proizvoda

24   60  

ŽENSKA OBUĆA ZA TENIS

Ukoliko vam je tenis omiljen vid rekreacije ili se tenisom bavite profesionalno, dobar odabir opreme za tenis vam omogućava udobnost I zadovoljstvo prilikom treniranja I ostvarivanje željenih rezultata. Tenis je specifičan po tome što se pored bitnog kvaliteta opreme za tenis, očekuje I elegantan I moderan izgled na terenu. Za ovaj beli sport aktuelni trendovi I moda su veoma uticajni u kreiranju dizajna.

Najtraženiji modeli patika za tenis su namenjeni za igranje na svim površinama. Za najzahtevnije teniserke đon je izrađen sa Zoom Air tehnologijom, koja omogućava izvrsnu amortizaciju. Patike za tenis su izrađene od materijala koji pružaju visok stepen stabilnosti I potpore. Patike mogu biti izrađene od različitih kombinacija materijala, kako bi bile prozračne I dovoljno elastične.

Pored patika jednako važno je izabrati I adekvatan reket za tenis. Reketi za tenis se bitno razlikuju po težini, veličini glave reketa I dužini, u zavisnosti od toga da li su namenjeni za rekreativno ili profesionalno igranje. Izrađeni su od laganog aluminijuma, dok držač reketa treba da bude udoban I da upija vlagu, kako bi ruke uvek bile suve.

Za dobar trening I igru potrebne su vam kvalitetne loptice za tenis. Praktične su one loptice koje su namenjene za igranje na različitim površinama, a možete nabaviti loptice posebno za zatvoren ili otvoren prostor, za šljaku ili travu. Loptice treba da omoguće dobro odbijanje I adekvatan let, da budu uočljive I izdržljive. Najnovije tehnologije koje se koriste u izradi loptica sve to I omogućavaju.    

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženske obuće za tenis, kao i loptica i reketa za tenis, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...