Ženske patike za trčanje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 284

24   60  

Proizvodi 1-24 od 284

24   60  

DOBAR IZBOR OBUĆE ZA TRČANJE

Trčanje je jedan od fenomena savremenog sveta i omiljen je vid rekreacije za žene. U suštini, to je vrlo prirodan i jednostavan sport. Sport za ceo život, za svakoga i može se trčati bilo gde i bilo kada. Neko voli da trči u društvu, nekom najviše prija da trči sam, a postoje i klubovi koji se bave trčanjem. U poslednje tri decenije trčanje je postiglo neverovatanu ekspanziju. Sa popularnošću trčanja kao sporta, razvijaju se i unapređuju patike za trčanje, kao i ostala potrebna oprema. Svake godine, svi vodeći svjetski proizvođači među kojima su najpoznatiji: Nike, adidas, Asics, Mizuno i drugi, uvode mnoge nove tehnologije, modele i varijante.

KRITERIJUMI ZA IZBOR PATIKA

Veliki je izbor ženskih patika za trčanje i one se razlikuju i biraju prema telesnoj težini, udaljenosti koja se najčešće trči, podlozi za trčanje i nivou znanja o trčanju.  

Telesna težina je važan kriterijum prilikom izbora patika, jer je ženama sa većom telesnom težinom potrebna bolje postavljena patika. Žene vole udobne patike, koje će im omogućiti udobnost i uživanje prilikom trčanja i zato je često njihov izbor adidas patika sa Boost tehnologijom. Ženske patike za trčanje sa Boost tehnologijom imaju najbolji povrat energije, od svih ostalih tehnologija na tržištu. Osećaj pri koračanju u adidas patici je stvarno nešto novo, vrhunski osećaj mekoće, amortizacije i odbijanja od podloge. Rekreativcima čija tehnika trčanja ima po koji nedostatak, potrebno je više podrške i za njih je Boost tehnologija idealna.

KVALITET KOJI NUDE SPORTSKI BRENDOVI I KARAKTERISTIKE

Udaljenost koja se obično trči je važan podatak pri izboru ženskih patika. Za trčanje do 10 kilometara možemo odabrati manje postavljene patike. Što je duža udaljenost, potrebnija je dodatna podrška, jer su noge sa svakim pretrčanim kilometrom umornije. Nike je izbacio novu generaciju ženskih patika za trčanje, koje impresioniraju trkačice na duže staze. Izrađene su od veoma kvalitetnih materijala, koji odlično prianjaju stopalu i omogućavaju potrebnu stabilnost. Donji deo đona odlično prianja na različite podloge. To su vrhunske patike, koje će sa svakim dodatnim kilometrom, omogućiti obilje energije i podrške, za uspešno dostizanje cilja.

ODEĆA ZA TRČANJE

Oprema za trčanje pored patika podrazumeva i adekvatnu odeću. Kada je vreme lepo dovoljan je samo šorc i majica, dok je za hladnije vreme potrebno više odeće kao su trenerke, duže pantalone ili helanke, postavljeni donji delovi trenerke i lagane jakne otporne na vetar i kišu.  Da bi odeća bila kvalitetna treba da je izrađena od tehničkih materijala, koji omogućavaju prozračnost, eliminisanje znoja, elastičnost i brzo sušenje. Krojevi treba da omoguće slobodu kretanja i udobnost.

Dobar izbor odeće i patika za trčanje omogućava postizanje maksimalnih rezultata i uživanje u toku aktivnosti.   

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman patika za trčanje, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...