Obuća za zimu

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 64

24   60  

Proizvodi 1-24 od 64

24   60  

TOPLA I KVALITETNA ŽENSKA OBUĆA ZA ZIMU

Poznato je da žene veliku pažnju i značaj pridaju kvalitetnoj i udobnoj obući, bilo da je namenjena za slobodno vreme ili za sportske aktivnosti. U zimskom periodu, stara narodna izreka: “Čizma glavu čuva, a kapa je krasi”, dokazuje da je zaista tako. Dobra i kvalitetna zimska obuća doprinosi da stopala budu suva i topla i u najhladnijim danima. Kvalitetne čizme za zimu koje su izrađene od kože omogućavaju pored komfora i prijatnog osećaja prilikom nošenja i očuvanje dobrog zdravlja. Pored obuće važna je i adekvatna odeća za zimu. Ženske dukserice sa visokim okovratnikom, su idealne u kombinaciji sa kvalitetnom i toplom jaknom. Najtoplije jakne su izrađene od vodootpornog materijala i imaju kvalitetno punjenje, sa guščijim perjem. Osim topline, ženska odeća za zimu ima i moderan, atraktivan dizajn sa detaljima od krzna, interesantne kombinacije materijala i krojeve koji ističu žensku figuru.   

ŽENSKE ČIZME ZA SLOBODNO VREME

Dizajn ženske obuće za zimu je veoma različit i zavisi od njihove namene. Po svojim karakteristikama i dizajnu se razlikuju cipele za zimu, patike i zimske čizme koje se nose prilikom kratkih šetnji gradom ili u slobodno vreme, od onih koje su namenjene za planinarenje i duži boravak u prirodi.

Svetski poznati brendovi u svojoj ponudi imaju veliki asortiman ženske obuće za zimu. Za udobne šetnje gradom odlične su Ugg čizme, koje su izrađene od kvalitetnog i toplog materijala, sa dizajnom koji se uklapa sa svim stilovima odevanja. Za nešto elegantnije prilike nepogrešive su kožne zimske čizme, koje mogu imati i sportski dizajn. Najudobnija je lagana obuća, a za sve vremenske prilike idealna je vodootporna zimska obuća.  

OBUĆA ZA PLANINARENJE

Zimske čizme i cipele za planinarenje, su opremljene sa najnovijim tehnologijama, koje omogućavaju udobnost, zaštitu i kvalitet. Poznati svetski brendovi u proizvodnji obuće za zimu koristi napredne tehnologije i premium materijale i za svaku novu sezonu performanse i izdržljivost obuće je podignut na viši nivo. Timberlend čizma je svestrana, prozračna, udobna za planinarenje i aktivnosti visokog intenziteta. Pruža maksimalnu udobnost, stabilnost i prianjanje u različitim vremenskim uslovima i neravnom terenu. Njihov dizajn je moćan, mogu biti duboke, poluduboke ili plitke. Izrađene su od vodoopornih materijala, sa Gore tex membranom, koja omogućava da su stopala uvek suva. Đon za zimske čizme mora biti kvalitetan, a oznaka Vibram đon to i garantuje. Poželjno je da guma od koje je đon izrađen bude elastična i lagana i da ne kliza.  

Ženska zimska obuća, kao I odeća treba da zadovolji važne tri karakteristike, da bude prozračna, topla i lagana.   

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženskih zimskih čizama i druge obuće, kao i odeće namenjene za slobodno vreme ili za mnoge aktivnosti u prirodi, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...