Ženske cipele za planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 89

24   60  

Proizvodi 1-24 od 89

24   60  

ŽENSKA OBUĆA ZA PLANINARENJE

Planinarenje je sve popularnije kao sport ili vid rekreacije za žene, zbog toga što pozitivno deluje na zdravlje i doprinosi ukupnom blagostanju. Planinarenje nije skup sport, ne oduzima puno vremena, a oprema je veoma pristupačna. Obuća za planinarenje se razlikuje u zavisnosti od nivoa i težine rute, koja se želi preći i koliko je različitih aktivnosti, toliko je i različitih modela u ponudi. Iako su žene poznati ljubitelji mode, svesne su da je za dobar izbor obuće za planinarenje važniji njen kvalitet, od spoljnjeg izgleda i dizajna. Ko je bar jednom bio na nekoj planinarskoj turi zna da obuća čuva od povreda, omogućava podršku i udobnost, kako bi i samo planinarenje bilo lakše i lepše.

POZNATI SPORTSKI BRENDOVI NUDE KVALITET

Poznati brendovi sa bogatim asortimanom cipela i patika za planinarenje su adidas, Salomon, Merrell, Mc Kinley i mnogi drugi. Niske cipele za planinarenje su odlična obuća za planinarenje po suvim, nezahtevnim terenima, pri čemu će akcenat biti na udobnosti. Merrell u svojoj ponudi ima odlične i kvalitetne ženske cipele. Dublja obuća za planinarenje je malo teža i glomaznija, ali je u njima zaštita bolja, pa je takva obuća neophodna na zahtevnijim terenima. Patike za planinarenje iz kolekcije Terrex su savršene i mogu da se nose i na najzahtevnijim terenima. Dobre planinarske patike su izrađene od kvalitetnih i izdržljivih materijala, koji su otporni na spoljne udarce. Jak đon izrađen od kvalitetne gume, omogućava potrebnu zaštitu i odlično prianjanje na različite podloge.  

Obuća za lakše terene je mekana, prozračna, udobna i male težine. Ženske cipele Salomon su veoma popularne, zbog svog izuzetno modernog, prepoznatljivog dizajna i visokog kvaliteta izrade.  

Većina modela ima vodootpornu membranu Gore Tex, koja omogućava da su stopala uvek suva, što je za žene izuzetno važno. Planinarske patike koje su vodootporne su namenjene za sve vremenske prilike, jer su prozračne i prijatne za nošenje.  

U odabiru obuće za planinarenje, potrebno je znati da se uzima najmanje jedan broj veći, kako bi obuća bila udobna prilikom korišćenja.

ODEĆA ZA PLANINARENJE

Uz dobru i kvalitetnu žensku obuću ide i kvalitetna odeća za planinarenje, pri čemu su jakne najvažnije. Kvalitetna jakna treba da bude izrađena od tehničkih materijala koji su vodootporni, prozračni i topli, a kroj treba da bude udoban i da omogući nesmetano kretanje.   

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći veliki asortiman obuće za planinarenje, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...