Planinarenje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 49

24   60  
  1. adidas TERREX AX3 MID GTX W, crna

    1 boja

    adidas TERREX AX3 MID GTX W, crna
    11.759,99 Rsd 16.799,99 Rsd

Proizvodi 1-24 od 49

24   60  

Ženske planinarske cipele

Kada idete na planinarenje, kvalitetna obuća je veoma bitan deo planinarske opreme koji osigurava vašu udobnost i sigurnost. Pre nego što se odlučimo za kupovinu, moramo odgovoriti na sledeća pitanja - gde, koliko često, po kojem ćemo terenu šetati, u kojem godišnjem dobu i po kojim vremenskim uslovima? Ženske planinarske cipele su prilagođene anatomiji ženskih stopala kako bi pružile maksimalnu udobnost tokom celog dana.

Dublja cipela, veća podrška

Dubok dizajn je odlika planinarskih cipela koje pružaju dobru podršku i veoma su izdržljive. Dobro je znati kuda planinarite i shodno tome birati obuću, hodanje po ravnom terenu pogodno je za plitke planinarske cipele, a ako idete u planine, visoke planinarske cipele su bolji izbor.

Đon

U većini slučajeva planinarske cipele sa grubo profilisanim đonom su pogodne za planinarenje i odlično prianjaju mekanim podlogama. Takođe, preporuka je da đon cipela bude izrađen od visokokvalitetne gume koja je izdržljiva u vlažnim i hladnim uslovima.

Po pravilu, cipele dubokog dizajna imaju tvrd i robustan đon, dok modeli za hodanje i planinarenje imaju fleksibilan đon.

Materijali

Najmodernija tehnologija izrade donosi nam kvalitetne tehničke materijale koji su prozračni i lagani, a istovremeno su dovoljno izdržljivi da mogu izdržati udarce u oštre stene i hodanje po neravnim površinama. Međutim, većina proizvođača nudi i klasične kožne cipele koje su tradicionalni izbor mnogih planinara. Cipele izrađene od kombinacije plastike i kože su takođe veoma popularne zbog spoja vrhunskih tehničkih karakteristika.

Širok asortiman

Intersport prodavnica nudi planinarske cipele mnogih svetski poznatih brendova. Salomon ženske cipele zadivljuju svojom funkcionalnom savremenošću, izuzetno su popularne i ženske planinarske cipele adidas Terrex koje impresioniraju svojom funkcionalnošću i interesantnim izgledom. Sa novim planinarskim cipelama, izleti po planinama širom Srbije postaće vaš omiljeni hobi.

 

Učitavanje...