Ženske patike za slobodno vreme

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 190

24   60  

Proizvodi 1-24 od 190

24   60  

ŽENSKA UDOBNA OBUĆA ZA SLOBODNO VREME

Večita ženska inspiracija za kupovinu je obuća. Obuća namenjena za slobodno vreme je pre svega udobna, dok je asortiman veoma širok I raznovrstan u zavisnosti od njihove namene.  

Kada je lepo vreme nema ništa ženstvenije od sandala, koje mogu imati štiklu ili biti potpuno ravne I odlično se dopunjuju sa lepršavim haljinama. Za prelazni period nose se cipele izrađene od kvalitetne kože, laka ili su vodootporne I namenjene za kišu. Kada dođe hladno vreme zimske čizme su tu da  štite od hladnoće I pruže potrebnu toplinu. Kožne elegantne zimske čizme su neizostavan komad za dobar I elegantan izgled.

Patike za sport I slobodno vreme

Za udoban I kvalitetan trening veliki doprinos omogućava dobar izbor obuće. Ženske patike su dizajnirane u zavisnosti od toga za koji su sport namenjene, kako bi mogle adekvatno da pruže ono što se od njih I očekuje. Njihove karakteristike omogućavaju da trening bude udoban I komforan, a rezultati dobri, dok dizajn pokušava da zadovolji I najveće ljubitelje mode. Do koje mere je dizajn patika za sportske aktivnosti I slobodno vreme napredovao, govori I činjenica da se sve više uz elegantnu odeću, kao što su haljine, kombinuju I nose patike. Svetski brendovi koji za svaku sezonu plasiraju uvek nove I neobične modele patika, kojima je teško odoleti su: Skechers, adidas, Nike I mnogi drugi.

Ako volite planinarenje neophodno je imati kvalitetne cipele ili patike, koje će zaštititi stopala od neravnog terena, povreda I omogućiti stabilnost I podršku. Kada su planinarske rute zahtevnije, poželjno je nositi aktivni veš, koji je prozračan, eliminiše vlagu I omogućava da je telo uvek suvo. Za planinarske vrhove treba obezbediti tople jakne ili vetrovke, koje su funkcionalne I lako se čuvaju u rancu, dok ne zatrebaju.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženske obuće za slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...