Slobodno vreme

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 147

24   60  

Proizvodi 1-24 od 147

24   60  

ŽENSKA OBUĆA ZA SLOBODNO VREME

Da li vam je potrebna kvalitetna i što udobnija obuća za različite prilike? Kvalitetno slobodno vreme zahteva drugu vrstu obuće, a njen dizajn zavisi od godišnjeg doba ili vremenskih uslova. Pre kupovine detaljno proverite ponudu obuće, kako bi vaš izbor bio što bolji i kvalitetniji.

Možete izabrati papuče ili japanke, sandale ili cipele, patike, čizme i drugu zimsku obuću. Ranije su se ženske papuče i japanke nosile uglavnom kod kuće, ali su zadnjih godina postale veoma popularne i široko zastupljene, kao modni dodatak u toplim letnjim danima. Zbog svoje udobnosti i prozračnosti omiljene japanke i udobne Crocs papuče dominiraju gradskim ulicama. Njihov dizajn osvaja i u svakoj novoj sezoni je teško odoleti kupovini novog modela. Ženske sandale i cipele su izrađene od različitih materijala, poput kože, antilopa, tekstila ili vune. Cipele za letnje vreme su otvorene i prozračne, a zimske toplije i obično obložene vunom.

ŽENSKE PATIKE, CIPELE I ČIZME

Dizajn ženske obuće je izuzetno raznolik i kreće se u rasponu od klasičnog i jednostavnog do modernog i atraktivnog. U ženskoj modi je veoma zastupljen sportski stil obuće, ne samo za sportske aktivnosti već i za opuštene šetnje gradom. Danas je dizajn patika takav da se one uspešno kombinuju i uklapaju sa elegantnom odećom, kao što su haljine i daju poseban pečat svakom stilu odevanja.

Nasuprot tome, tople zimske cipele i čizme, namenjene su uglavnom za hladno i vlažno zimsko vreme. Kvalitetne ženske čizme omogućavaju da vam stopala budu topla i suva, zahvaljujući naprednim tehnologijama koje se koriste u njihovoj proizvodnji. Zimska obuća treba da bude izrađena od kvalitetnih vodootpornih materijala, da bude topla i udobna i pri tom moderno dizajnirana, jer je zdravlje, udobnost  i zadovoljstvo žene uvek na prvom mestu.

INTERNET PRODAVNICA

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman ženske obuće za slobodno vreme, poznatih sportskih brendova, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća i obuća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću i obuću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...