Aktivni veš za žene

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 188

24   60  

Proizvodi 1-24 od 188

24   60  

AKTIVNI VEŠ ZA SVE SPORTSKE AKTIVNOSTI

Zimske sportske aktivnosti nije moguće zamisliti bez kvalitetnog aktivnog veša za žene. Znamo koliko vremenski uslovi na planini mogu da budu surovi I ukoliko nam je hladno ili smo mokri, naše zdravlje je ozbiljno ugroženo. Male stvari mogu mnogo učiniti za kvalitetno provedeno vreme u prirodi, zbog toga treba izabrati kvalitetan aktivni ženski veš, koji se sastoji od dugačkog donjeg dela I majice sa dugim rukavima. Donji veš ženski lepo prianja telu, elastičan je I imaćete osećaj kao da nosite helanke, jer kroj prati liniju tela I omogućava slobodu pokreta. Materijali izrade su tehnološki savršeni I omogućavaju toplinu, prozračnost I eliminisanje vlage.

Udoban aktivni veš za fitness

Inspiraciju za vežbanje mnoge žene dobiju kada dođe lepo vreme. Aktivni veš ženski je tada veoma aktuelan. Za trčanje ili treniranje u teretani, ženski top za trening je veoma moderan I praktičan. Ističe žensku liniju I odlično se kombinuje sa helankama, koje imaju visok pojas ili sa šorcem. Dezeni gornjeg I donjeg dela mogu biti identični ili se mogu dopunjavati. Da treninzi budu zanimljiviji, možete se poigrati sa bojama I kombinacijama. U sportskoj modi je sve dozvoljeno I retko kad možete pogrešiti.

Ako želite da budete opušteni I slobodni prilikom sportskih pokreta, izaberite sportski brus koji vama najviše odgovara. Sportski brus uvek omogućava podršku, a vi izaberite nivo koji vama najviše odgovara. Često je dizajn sportskog brusa do te mere moderan I ženstven da se može nositi I bez majice. Donji ženski veš, sportski brus I top su izrađeni od elastičnih materijala koji lepo prianjaju telu, brzo se suše I kreirani su da budu prozračni. Šavovi su najčešće posebno obrađeni, kako ne bi ometali prilikom treninga.

Osim veša, obuća za fitnes, trening I jogu sa pažnjom treba da bude odabrana kao I čarape. Sportske čarape imaju karakteristike u odnosu na sport za koji su namenjene. Pompea čarape su elastične I izrađene su od materijala koji se brzo suši, a namenjene su za sportske I slobodne aktivnosti. 

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći aktivni veš za žene u velikom asortimanu, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...