Ženske suknje

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 42

Stranica
24   60  

Proizvodi 1-24 od 42

Stranica
24   60  

ŽENSTVENA ODEĆA U SPORTU

Svetski poznati brendovi kada kreiraju sportsku odeću za žene, vode računa o tome da ona bude ne samo udobna, funkcionalna I kvalitetna odeća, već I ženstvena I atraktivna. Zbog toga se za sportske aktivnosti I slobodno vreme, u ponudi sportske odeće za žene nalaze I ženske suknje. Poznati brendovi, kao što je: Adidas, Nike Superdry, Puma I drugi, u svojim kolekcijama imaju ženske suknje, najrazličitijih modela, kojima je teško odoleti. Nike suknje su izrađene od kvalitetnog I prijatnog materijala, prirodnog porekla ili su u kombinaciji prirodnih I veštačkih materijala, sa elastinom za bolju elastičnost I prianjanje. Široka je paleta dizajna, od uskih I kratkih do dugačkih, sa velikim otvorima sa strane. Široki i lepršavi modeli mogu biti veoma elegantni I ženstveni. Maksimalna udobnost koju pružaju šorcevi je bila inspiracija za kreiranje modela Nike suknje, koja je 2 u 1 model. Spolja vidimo ženstvenu suknju, sa unutrašnje strane se nalazi skriveni šorc, koji omogućava udobnost I slobodu pokreta. Ovaj model suknje je veoma popularan u ženskom sportu, dok je dugi niz godina dominantan na teniskom terenu.

Ženske suknje je lako kombinovati sa sportskom odećom I obućom

Savremena moda veoma ceni udobnost I komfor, zbog toga je odavno opšteprihvaćeno kombinovati različite stilove odevanja. Kao najbolji primer za to je kombinovanje ženstvenih, modernih I sportskih suknji sa udobnom sportskom obućom. Ženske suknje se odlično uklapaju sa letnjim patikama, koje ni malo ne umanjuju ženstven I elegantan stil, a omogućavaju udobnost tokom celog dana. I ostali delovi odeće treba da pruže udobnost I podršku, pa je poželjno izabrati kvalitetan sports bra grudnjak, koji zajedno sa aktivnim vešom omogućava nesmetano treniranje I vežbanje, udobnost I podršku.

 Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći veliki izbor sportskih suknji, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi obuća i odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Obuću i odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek velika, aktuelna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

 

Učitavanje...