Ženske majice & topovi

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 666

24   60  

Proizvodi 1-24 od 666

24   60  

Moderna ženska majica za sportske aktivnosti i slobodno vreme

Majica je komad odeće koji dominira u garderoberu, aktivne i moderne žene, koja voli opušten i ležeran sportski stil oblačenja. Nijedan komad odeće nije tako raznolik po svom dizajnu, kao što je to majica. Njen odabir je veoma inspirativan, jer je ponuda zaista velika.

Za sportski aktivne žene i devojke namenjene su aktivne majice kratkih rukava i topovi, majice bez rukava, topovi, kratke majice, oversize majice, polo majice i sve su one posebno dizajnirane da budu prijatne za nošenje, u toku sportske aktivnosti ili u slobodno vreme. Okovratnik može biti okrugao i udoban, širok i otvoren, a za toplo vreme su najpraktičnije majice na bretele. Kroj majice za trening, prati liniju tela, a može biti širi i komotan, u zavisnosti od sportske aktivnosti za koju je namenjena. Majice bez rukava, atlet majice i topovi su idealni po svom dizajnu za intenzivne treninge i kada je vreme toplo.

Kvalitetni materijali izrade su jednako važni kao i dizajn

Veliki značaj se pridaje kvalitetu materijala koji se koristi u izradi ženske majice. adidas majice koje su namenjene za trening, izrađene su od materijala sa tehnički vrlo naprednim tehnologijama. Tehnički materijali u kombinaciji sa elastinom, omogućavaju da je materijal elastičan, lagan i prozračan, da eliminiše vlagu tela i otklanja neprijatne mirise. Ovi materijali doprinose da je koža suva, a samim tim i trening prijatan. Dizajn majica za trening često podrazumeva kombinaciju različitih materijala, koji se strateški postavljaju na mesta gde je potrebna podrška i dodatna cirkulacija vazduha.

Ženske majice za slobodno vreme se izrađuju od prirodnih materijala, a ređe od kvalitetnih mešavina prirodnih i veštačkih materijala. Materijali su mekani, prijatni na dodir i elastični. Udobnost je uvek na prvom mestu, zbog toga se koriste krojevi koji ne ograničavaju slobodu pokreta i lepo ističu žensku figuru. Zadnjih godina veoma su popularne oversize majice koje su veoma udobne. Under Armour brend se ističe sa modernim i širokim krojevima majica. Poznati svetski brendovi kao što je adidas, Nike, Reebock i drugi, vode računa i o životnoj sredini i koriste kvalitetne reciklirane materijale.  

Obilje dezena

Dizajn ženskih majica, koje su namenjene za sport kreće od klasičnih i jednostavnih dezena, do veoma atraktivnih i upadljivih. Najrazličitiji dezeni, boje i atraktivne štampe, koje prate trendove i sve to ukrašeno sa logotipima poznatih brendova, omogućava da svaka žena lako može pronaći majicu koja će svojim dizajnom da istakne njen jedinstven stil. Obuća sa kojom se majice odlično kombinuju su moderne patike, dok se elegantne polo majice odlično uklapaju sa farmerkama. Sportski i elegantni stilovi se prepliću. Za ljubitelje klasičnog i elegantnog stila, u ponudi su nike ženske majice sa kragnom, koje su namenjene za sportske aktivnosti, kao što je tenis, golf, ali i za slobodno vreme.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih ženskih majica, namenjenih za sport ili slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...