Ženske trenerke

Prikazuju se 0 proizvoda.

POVOLJNO

Artikli na popustima

OUTLET

Outlet ponuda

NOVO U WEBSHOPU

Novi artikli u webshopu

INTERSPORT PREPORUČUJE

Najbolji odnos kvaliteta i cene

Proizvodi 1-24 od 233

24   60  

Proizvodi 1-24 od 233

24   60  

Ženske moderne trenerke za sportske aktivnosti i slobodno vreme

Nekada, kada se kupovala ženska trenerka, ona je bila namenjena isključivo za sportske aktivnosti i treninge, dok je danas ona postala sinonim za udobnost, ali i svakodnevni deo urbane gradske mode. Vremenom je komplet trenerke ženske postao omiljen komad odeće, jer se u njoj žene i devojke osećaju udobno i moderno, bez obzira da li je nose kao komplet trenerku ili je kombinuju sa ostalom odećom. Donji deo adidas trenerke se odlično uklapa sa modernom duksericom i lepo ističe obuću za fitnes, trening ili jogu. Gornji deo adidas trenerke se često nosi uz farmerke ili sportske pantalone, ili kao srednji sloj odeće kada je vreme hladno.

Sportske ženske trenerke se razlikuju po svom dizajnu u zavisnosti od sporta za koji su namenjene. Krojevi mogu biti uski i prate liniju tela i namenjeni su za trčanje. Adekvatna obuća za trčanje i odeća omogućavaju maksimum ostvarenih rezultata. Uvek je važna udobnost, pa donji delovi Nike trenerki imaju elastičan pojas. Praktični džepovi služe za čuvanje ličnih stvari, koje je dobro imati uvek pri ruci. Nike modeli imaju uske, visoko postavljene i udobne ranfle, koje ističu patike. Da bi se lakše oblačili, neki donji delovi trenerke, duž celih svojih nogavica sa bočne strane imaju kopče ili male rajsferšluse u predelu zgloba. Kada se trenerka dobro uklopi sa modernim sportskim duksericama i drugom opremom za fitnes, trening ili jogu, dobar i prepoznatljiv sportski stil je garantovan.  

Gornji deo trenerke je u prelaznom periodu veoma praktičan. Ukoliko je hladnije vreme poslužiće visok okovratnik i kapuljača, a kada otopli, lako se gornji deo može skinuti i vezati oko struka. Reebok gornji delovi trenerke, mogu imati fit kroj ali i moderan oversize. Ukrašeni su praktičnim većim ili manjim džepovima. Dosta je zastupljen i popularan kengur džep, a ne nedostaju i posebni skriveni džepovi i džepovi za telefon.

Kvalitetni materijali izrade

Podjednako se vodi računa o izboru materijala koji se koriste za ženske trenerke koje su namenjene za sport, kao i za slobodno vreme. Uvek su to tehnološki najsavremeniji materijali, koji omogućavaju mekoću, elastičnost, prozračnost i slobodu pokreta. Prijatni su na dodir i pružaju osećaj udobnosti i komfora. Za hladnije vreme koriste se materijali koji imaju sposobnost eliminisanja vlage, kako bi telo uvek bilo suvo, zadržavaju toplotu tela i pružaju osećaj topline. Za trenerke koje su namenjene za slobodno vreme koriste se prirodni materijali, koji u kombinaciji sa elastinom daju maksimalnu prijatnost i udobnost.

Svetski poznati brendovi koje možemo posebno izdvojiti po asortimanu prepoznatljivih i uvek traženih trenerki su adidas, Nike i Reebok. adidas donji deo trenerke ukrašen sa legendarne tri linije, poseduje mnogo žena i devojaka, jer im je nemoguće odoleti. Ništa manje po kvalitetu i dizajnu ne zaostaju ni Nike kompleti trenerki, koji su namenjeni za različite prilike. Bogatstvo dezena, boja, materijala i krojeva čine da svaka žena može iznova, lako pronaći idealanu trenerku za sebe i biti spremna za novu akciju.

Internet prodavnica

Ako vas zanima gde možete naći najveći asortiman kvalitetnih ženskih trenerki, koje su namenjene za sport ili slobodno vreme, posetite Intersport prodavnice, koje možete naći u Beogradu i mnogim gradovima širom Srbije ili posetite Intersport web prodajnu stranicu. U njihovoj velikoj ponudi se nalazi odeća koja je namenjena za razne sportove, trening i planinarenje sa jedne strane ili prijatne šetnje i druge slobodne aktivnosti. Odeću odlikuje uvek odličan kvalitet i dizajn, ponuda je uvek aktuelna, funkcionalna i moderna, a pristupačne cene, mogućnosti plaćanja i uvek aktuelne akcije, su tu zbog vas i vašeg zadovoljstva.

Učitavanje...