Sve za nezaboravne noći pod zvezdama!

Idemo na put

Osetite vetar u kosi i zaboravite na brige dok vijugate ka svom cilju.

Za bezbrižna putovanja biciklom ili motociklom, izaberite McKinley Travel opremu za kampovanje koja je kreirana imajući na umu drumske putnike. Zbog toga se pored kvaliteta odlikuje malom težinom i svi proizvodi su napravljeni da zauzimaju što manje prostora.
Pogledajte ponudu šatora, vreća za spavanje, prostirki i stolica koji će sledeću noć pod zvezdama učiniti još udobnijom.

Saveti za kampovanje na našem blogu

kampovanje
Šatori za avanturiste

Boravak u prirodi takođe može biti svojevrsna avantura. Šator pruža zaklon i udobnost.

Pročitajte više
rancevi_za_nosenje_dece
Rančevi za nošenje dece

Rančevi za nošenje deteta. Izleti u prirodu su i porodična zabava i kvalitetno slobodno vreme. A ni mala deca nisu prepreka, da ne bismo često zalutali u brda i šume. Mališani se umaraju malo brže od odraslih, pa im u tom trenutku možemo priskočiti u pomoć. U tom cilju stvorene su efikasne nosiljke za decu koje omogućavaju brže i efikasnije kretanje, a deci pružaju siguran zaklon, udobnost i hlad.

Pročitajte više
Razmišljate da odvedete decu na kampovanje?

Toplo vreme sa sobom donosi i aktivnosti na otvorenom. Složićete se da je vožnja biciklom jedna od boljih i praktičnijih načina da se pokrenete i uživate u prirodi istovremeno.

Pročitajte više
Ideje za kampovanje

Kampovanje je vrlo ugodno, zabavano, zdravo, društveno, i svestrano provođenje godišnjeg odmora. Predstavlja prvorazredni kontakt s prirodom, i ako ga iskombinujemo sa druženjem s porodicom i prijateljima, ne možemo zamisliti bolji odmor. Tada nije bitno gde će stajati naš šator . Možemo ga smestiti ispod planinskih vrhova, usred šume, uz more ili jezero i na mnogim drugim mestima. Kampovanje možemo učiniti još ugodnijim uz pomoć savremene opreme.

Pročitajte više
planinarenje
Uživanje u planinarenju sa pravom obućom

Dolaskom proleća priroda je živnula i nabujala, a sve duži i češći boravak u prirodi doprinosi boljem raspoloženju i opštem zdravlju ljudi. Planinarenje postaje omiljena fizička aktivnost svima koji uživaju u novim izazovima stapanja sa prirodom.

Pročitajte više
Korisni saveti pred početak aktivne sezone planinarenja

Proleće je idealno vreme za planinarenje. Prijatne temperature i buđenje prirode iz hibernacije dovoljni su razlozi da ne morate čekati do leta. Međutim, postoje neke važne stvari koje treba imati na umu za bezbedan i zabavan put u planine u ovo doba godine.

Pročitajte više
Jakne za planinarenje za različite vremenske prilike

Jakne za planinarenje su danas izuzetno svestrane zbog izuzetno raznovrsnog izbora materijala i modela. Već duže vreme ih koristimo ne samo za šetnju po planinama, već i za druge aktivnosti na otvorenom ili za svakodnevno nošenje u hladnijem delu godine.

Pročitajte više
ZAKORAČIMO U ZIMSKU BAJKU!

Zimski prizori prirode nas lako očaraju i skrenu pažnju sa brige o opreznosti. Zbog toga je važno da se na zaleđene ili snežne ulice i padine ide sa dobrom opremom. Obuća je veoma važna zimi i ključna je za udoban i siguran korak.

Pročitajte više
HODAJTE KAO DA TRČITE UZ SALOMON X ULTRA 4 GTX

Brend Salomon odavno je poznat po svojim proizvodima, koji vas mogu odvesti bilo gde u planine, onoliko brzo koliko želite.

Pročitajte više
PET OSNOVNIH SAVETA ZA BEZBEDNO PLANINARENJE

Saveti za sigurno planinarenje. Planinarenje za početnike može biti malo zastrašujuće, ali zaista nemate razloga za brigu.

Pročitajte više
KAKO DA SE OPREMITE ZA PLANINARSKE POHODE?

Za sigurnu planinarsku turu od ključne je važnosti da se za nju dobro pripremite. Važno je da odaberete pravu rutu

Pročitajte više