Obucite se za sportske podvige u prirodi!

U novoj planinarskoj sezoni preporučujemo

Planinarski ranac McKinley CRXSS CT 18

McKinley Crxss CT 18 je svestrani ranac za aktivnosti u prirodi. Njime će biti oduševljeni planinarski biciklisti, trkači, ali i svi ostali.

Planinarske cipele Merrell MOAB 2 Vent

Nove, poboljšane Moab 2 Vent su lagane cipele za planinarenje, koje nude više udobnosti i bolje prijanjanje stopala. Gornji deo je izrađen od kože i bočnih tekstilnih prozračnih delova.

Štapovi za planinare McKinley MIGRA 07

McKinley MIGRA 07 su planinarski štapovi, koji pružaju podršku kako na putu prema vrhu, tako i pri silaženju, istovremeno štedeći dragocenu snagu. Štap ima anatomski oblikovanu ručku, a podešavanje dužine je jednostavno i pouzdano.

Planinarenje treba da bude ekološki prihvatljivo

Intersport već nekoliko godina prati ciljeve održivog razvoja na globalnom nivou,  koji se temelje na brizi  za okolinu, ljude i životinje.  Sledeći put kada odaberete novu sportsku opremu u nekoj od Intersport prodavnica ili u nošem webshopu, obratite pažnju na nalepnice koje vam govore na koji način ili od kojih materijala je svaki odevni predmet izrađen.

PFC FREE

PFC Free je poseban ekološki premaz, koji pruža odličnu odbojnost vode.

S.CAFÉ

To je poseban materijal, koji je napravljen od zrna kafe. Proizvodnja ovog materijala je energetski učinkovita.

Membrane Aquamax Eco, Aquabase Eco in Ventmax Eco proizvedene su prema OEKOTEX 100 standardu, brzo su razgradive i ne sadrže florougljenike.

DRY PLUS ECO

Odeća od ovog materijala osigurava brzo sušenje i izdašnu količinu udobnosti i prozračnosti.

Pred put u planine ne zaboravite

Kutak za najmlađe planinare

I najmlađi mogu da budu oduševljeni planinarenjem. Raznovrsnom ponudom opreme za planinarenje, možete ih pripremiti za sigurne avanture u prirodi!