U novoj pešačkoj sezoni preporučujemo

Ranac za planinarenje McKinley MAKE 50 W + 10 RC

Mckinley Make 50 + 10 Rc je ranac za planinarenje, vrlo prostoran, a njegova zapremnina je 50L, sa pokrivačem koje daje još 10 L. Primeren je za višednevne treking i pešačke izlete i putovanja.

Muške cipele za planinarenje MCKINLEY MAGMA 2.0 AQX

McKinley MAGMA 2.0 AQX su muške cipele za planinarenje koje pružaju dugotrajnu udobnost. Irrađene su od kombinacije kože i veštačkog materijala. Za vodoodbojnost tu je membrana Aquamax Elite. Vibram đon obezbeđuje dobro prianjanje.

Štapovi za planinarenje Savoy 130A0002

Savoy 130A0002  su trokraki aluminijski podesivi štapovi. Veličina šipki je podesiva od 110 do 135 cm. Ručica je izrađena od pene, a štapovi imaju i sistem protiv udaraca. Štapovi imaju par malih metaka i gumeni čep za šetnju asfaltom.

Ženska jakna za planinarenje McKinley Trundle

Ženska jakna McKinley Trundle wms je ženska jakna za planinarenje koja pruža odličnu zaštitu od vetra pomoću svoje Ventmax Elite tehnologije. Jakna se zatvara pomoću rajsferšlusa, sa strane ima dva bočna džepa. Za bolju zaštitu ima i kapuljača koja se može i ukloniti po potrebi.

Ženske pantalone za planinarenje McKinley CASWELL

Jednobojne McKinley Caswell duge pantalone napravljene su od lagane i elastične mešavine poliamida i elastina. Dizajnirane su za aktivnosti na otvorenom, izuzetno su udobne i pružaju mogućnost nesmetanog kretanja.

Muška majica za planinarenje Jack Wolfskin PAW T

Jack Wolfskin Paw T je atraktivna i udobna kratka majica, koja je sastavljena od organskog pamuka.Majica se brzo suši i veoma je udobna. Ima logo na grudima.

Kutak za najmlađe planinare

Čak i najmlađi mogu biti ozbiljni planinari. Uz našu ponudu možete opremiti svoje mališane za nezaboravne avanture u prirodi!

SA DETETOM U ŠETNJU

DEČIJI RANAC

Deca se obično prilagođavaju tako da žele biti odrasli. Na šetnjama to znači da žele imati svoj ranac. Naravno, to možete ostvariti, i vašim mališanima obezbediti njihov ranac, u kojem će zaista biti nekoliko najhitnijih stvari, jer dečji ranac treba biti što je moguće lakši.

Kod nas možete pronaći kvalitetne i istrajne rančeve za decu sa prikladnim prostorom za sve neophodne stvari koje će im trebati za planinarenje ili sport.