U novoj trkačkoj sezoni predstavljamo

ADIDAS ULTRABOOST 19

Adidas Ultra Boost 19 su vrhunske  patike veoma modernog dizajna. Izrađene su od elastičnog materijala koji savršeno hvata stopalo i omogućava slobodno kretanje.

MIZUNO WAVE ULTIMA 11

Mizuno Wave Ultima 11 su patike za trčanje koje pružaju najbolje iskustvo trčanja. Patike  imaju petnu tehnologiju U4icX i Wave tehnologije u središnjem delu, a takođe osiguravaju dobro prigušenje zahvaljujući dvodelnom đonu.

 NIKE EPIC REACT FLYKNIT 2

Nike Epic React Flyknit je trendi patika sa vrlo modernim dizajnom. Gornji deo patika je izrađen od posebne pletene tkanine koja svojom elastičnošću obuhvata stopalo i daje mu potporu.

ASICS GEL NIMBUS 21

Asics Gel-Nimbus patike u 21. generaciji ostaju sinonim za  neutralne, udobne i sigurne patike. GEL-NIMBUS 21 je pruža savršeno ublažavanje, klizanje dizajnirano za trkače sa neutralnom nogom, koji žele udobno upravljati svojim koracima.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 35

Nike Air Zoom Pegasus 35 su patike koje imaju odlične tehnologije rada. Za prigušivanje, Air Zoom je ugrađen na celi đon, a cela patika je dizajnirana kako bi omogućila okretan i brz rad, sa brzim promenama ritma i brzine.

SALOMON SPEEDCROSS 5

Salomon Speedcross 5 je legendarna Solomonova patika za trčanje i u novoj generaciji, sve u patikama je ujedinjeno što je ubedilo trkače da koriste prethodne generacije ove trkačke legende.

Više od 300 patika za trčanje u našoj internet prodavnici

U našoj online prodavnici imate najveći izbor patika za trčanje. Više od 300 patika, popularnih marki za povremene, rekreativne i zahtevnije trkače.

Kako najbrže doći do pravih patika?

Uz pomoć brzog pretraživača, možete dobiti patike u samo nekoliko koraka.

Ona trči

Proleće je donelo Intersport sa svežinom nadahnute kombinacije odeće, obuće i opreme. Sada možete biti bolji za još brži korak!

Ženski trkački kutak

Pogledajte naš video sadržaj