SPORT NAS POVEZUJE!

U Intersport ponudi pronađite bogati asortiman, od opreme za badminton do planinarskih štapova.

Naš predlog za jesenju sezonu

SALEWA

Novi popularni brend među planinarima. Opravdao je njihovo poverenje, svojim kvalitetom, udobnošću i dugotrajnošću. Pronađite svoj savršeni par, koji vas neće izneveriti.

HOKA ONE ONE

Za sve zaljubljenike u trčanje, predstavljamo model koji pruža najbolji odnos težine i amortizacije. Pronađite svog savršenog partnera za stazu i budite sigurni u svoj korak.

 UNDER ARMOUR

Ako je trening vaša omiljena aktivnost bilo da trenirate u teretani ili napolju, Under Armour je tu da vas podrži u svakom trenutku.

ENERGETICS

Ako želiš da se opustiš uz jutarnju jogu, sve što ti je potrebno je dobra volja, a sve ostalo možeš pronaći u našoj ekskluzivnoj ponudi brenda Energetics.

Više saveta pročitajte na našem blogu

Ultra Trail sa Snežom

Stara majka nas je dočekala ponovo. Najposećenija trka Skyrunning organizacije u Srbiji je ove godine imala 3 staze. U dogovoru sa trenerom, a u skladu sa vremenskom prognozom i mojim narednim trkama, na kraju smo se odlučili za trku Skyrace Dupljak. Ova trka je sa malim korekcijama zbog vremenskih prilika /neprilika, bila dužine 38,5km sa 2600D+. Izazovna staza sa jakim i dugačkim usponima, od kojih je jedan naravno bio pred sam kraj trke - da zabiberi.

Pročitajte više
Patike-Za-Tenis-Sport-Vimbldon
Najbolje patike za tenis

Iako teniseri često govore o teniskim reketima, oni koji često igraju tenis svakako znaju da je koliko je obuća važan faktor. Ovo u velikoj meri utiče na performanse u igri, posebno ako ste među strastvenijim rekreativcima, tako da je važno koje patike birate.

Pročitajte više
Ideje za kampovanje

Kampovanje je vrlo ugodno, zabavano, zdravo, društveno, i svestrano provođenje godišnjeg odmora. Predstavlja prvorazredni kontakt s prirodom, i ako ga iskombinujemo sa druženjem s porodicom i prijateljima, ne možemo zamisliti bolji odmor. Tada nije bitno gde će stajati naš šator . Možemo ga smestiti ispod planinskih vrhova, usred šume, uz more ili jezero i na mnogim drugim mestima. Kampovanje možemo učiniti još ugodnijim uz pomoć savremene opreme.

Pročitajte više
Recepti-za-ledene-čajeve
Osvežavajući recepti za ledeni čaj

Topli dani su već stigli, a ovoga puta ćemo ih dočekati pripremljeni! Klima uređaj će ohladiti prostor u kom boravimo, ali je u narednom periodu neophodno priuštiti i našem organizmu pravu hidrataciju i osveženje na što zdraviji način.

Pročitajte više
Leto_Blog_More_Bazen
Plivanje, omiljena letnja aktivnost u moru ili bazenu

Leto je pred nama. Sunčano vreme je inspiracija za mnoge aktivnosti, pa tako dolazi vreme kada je plivanje, česta i omiljena rekreacija, ali nekada i jedini način da se rashladite. Da li ćete ovog leta plivati u bazenu, moru, jezeru ili reci, zavisi od ličnih afiniteta, planova za letovanje i mogućnosti. Kako god da odlučite, mišljenja smo da sve opcije imaju svoje prednosti, kao i mane.

Pročitajte više
planinarenje
Uživanje u planinarenju sa pravom obućom

Dolaskom proleća priroda je živnula i nabujala, a sve duži i češći boravak u prirodi doprinosi boljem raspoloženju i opštem zdravlju ljudi. Planinarenje postaje omiljena fizička aktivnost svima koji uživaju u novim izazovima stapanja sa prirodom.

Pročitajte više
Kratka istorija biciklizma u Srbiji

Biciklizam je prvobitno posmatran sa čisto praktične tačke gledišta, kao vid transporta, ali je poslednjih godina postao jedan od najpopularnijih oblika rekreacije. O tome jasno svedoče brojne rekreativne i profesionalne biciklističke manifestacije, koje su sve više posećene i dobro organizovane. Životna sredina nas sve više ohrabruje da izaberemo, kad god je to moguće, ekološki prihvatljiviji prevoz, kao što je prevoz biciklom.

Pročitajte više
Green series: priroda, sport i međusobno poštovanje

Uprkos činjenici da su održivi materijali prisutni u proizvodnim procesima već nekoliko godina, napori Intersporta sada su ujedinjeni pod oznakom Green Series. Objedinjuje isključivo McKinley, Energetics, Firefly, Pro Touch i Tecnopro proizvode, koji otelotvoruju sve napore da se bavimo sportom sa održivijim proizvodima. Green Series predstavlja novi standard održivosti, prema kojem glavna komponenta proizvoda mora da sadrži najmanje 50% više održivih materijala.

Pročitajte više
Intersport je podržao 35. Beogradski maraton

Intersport tradicionalno podržava mnoge sportske događaje. Ponosni smo tehnički sponzor ovogodišnjeg 35. Beogradskog maratona i kreirali smo majicu za trčanje, namenjenu za sve učesnike. Majica je izrađena od kvalitetnog tehničkog materijala, sportskog je dizajna.

Pročitajte više
Korisni saveti pred početak aktivne sezone planinarenja

Proleće je idealno vreme za planinarenje. Prijatne temperature i buđenje prirode iz hibernacije dovoljni su razlozi da ne morate čekati do leta. Međutim, postoje neke važne stvari koje treba imati na umu za bezbedan i zabavan put u planine u ovo doba godine.

Pročitajte više
Zdrave pečene poslastice za sportiste

Za predstojeći World baking day pripremite se da napravite nešto ukusno i zdravo! Postoji hiljade i hiljade recepata koje možete odabrati, tako da će svako sigurno pronaći nešto po svom ukusu. Evo nekih preporuka za zdravu ishranu sportista i malo podrške kada su zdrave poslastice u pitanju.

Pročitajte više