SPORT NAS POVEZUJE!

U Intersport ponudi pronađite bogati asortiman, od opreme za badminton do planinarskih štapova.

Naš predlog za jesenju sezonu

SALEWA

Novi popularni brend među planinarima. Opravdao je njihovo poverenje, svojim kvalitetom, udobnošću i dugotrajnošću. Pronađite svoj savršeni par, koji vas neće izneveriti.

HOKA ONE ONE

Za sve zaljubljenike u trčanje, predstavljamo model koji pruža najbolji odnos težine i amortizacije. Pronađite svog savršenog partnera za stazu i budite sigurni u svoj korak.

 UNDER ARMOUR

Ako je trening vaša omiljena aktivnost bilo da trenirate u teretani ili napolju, Under Armour je tu da vas podrži u svakom trenutku.

ENERGETICS

Ako želiš da se opustiš uz jutarnju jogu, sve što ti je potrebno je dobra volja, a sve ostalo možeš pronaći u našoj ekskluzivnoj ponudi brenda Energetics.

Više saveta pročitajte na našem blogu

SPORTSKI USPESI SRBIJE U 2022. GODINI

Srbija je oduvek u samom vrhu sporta. Ovde se ljubav prema sportu gaji od malih nogu, kroz brojne sportske manifestacije. Srbija je svetu dala vrhunsku košarku, odbojku, tenis i u mnogim drugim sportovima, sportiste koji su ostvarili značajne rezultate na svetskom nivou. 2022. godina je donela dosta sportskih događaja i uzbuđenja kako na terenu, tako i van njega. Uživali smo u sportskim događajima u svetu, ali i na domaćem terenu. Na sav glas bili smo uz naše sportiste, koji su se u protekloj godini istakli sjajnim rezultatima.

Pročitajte više
Zima za sportske romantičare

Zima za sportske romantičare Da li znate krpljanje? Iako je ova zimska aktivnost možda manje poznata, ona je odličan način da otkrijete najskrivenije i najsnežnije kutke naše prirode. Sa krpljama možete doživeti zimu na veoma poseban način, a istovremeno ćete učiniti mnogo dobrog svom telu. Sa odgovarajućom zimskom obućom i krpljama u bilo kom trenutku možete ići na zimski izlet u prirodu. Veoma poseban doživljaj je svakako kada padne mnogo snega - tada priroda postaje posebno magična. Pitate se zašto?

Pročitajte više
NOVOGIDŠNJE ODLUKE
Novogodišnje odluke i kako ih ostvariti

Novo leto je tu in verjetno ste tudi vi med mnogimi, ki so si za to leto zadali sveže novoletne zaobljube. Če so te povezane s športno aktivnostjo ali prehrano, je skušnjava še toliko večja, zato vam bo prišlo prav nekaj nasvetov, kako se ji najbolje upreti.

Pročitajte više
Zeleno, volim te zeleno

Zelene zime takođe mogu imati izrazito pozitivnu poruku. Ne govorimo o zimi bez snega, već o snežnoj zimi punoj beskrajnih belih prostranstava po kojima vijugamo, lutamo i krstarimo u ekološki prihvatljivim, tako često kažemo, zelenim proizvodima.

Pročitajte više
Kada je pravo vreme za prve ski zavoje?

Dečije skijanje počinje mnogo pre prvog okretanja na skijama. Kažemo da deca počinju da skijaju čim obuku zimski kombinezon. Sa prvim koracima nastavljaju na snegu, gde se prilagođavaju novoj sredini i skijaškoj odeći. Tek nakon toga dolazi do adaptacije na skije ili takozvano „produženo stopalo“. U ovoj fazi teško je govoriti o „skijanju“ kakvog poznajemo, ali je to ipak najvažniji korak na putu ka dečijoj ljubavi prema ovom zimskom sportu.

Pročitajte više
Najbolje skije za nju

Na početku treba naglasiti da je potpuno pogrešno uverenje da ženske skije nisu jednake muškim ili da nisu toliko tehnološki napredne. Sasvim suprotno. Ženske skije su strukturno ekvivalentne muškim i dizajnirane su istim tehnologijama kao i muške skije. Pored toga, ženski modeli su dostupni u svim segmentima i serijama, a pre svega koriste sve najsavremenije tehnologije i najbolje materijale.

Pročitajte više
Kvalitetne pancerice za skijanje sa osećajem

Pancerice su jedan od najvažnijih, ako ne i najvažniji deo skijaške opreme. Preko pancerice skijaš prenosi sile na skije, a istovremeno oseća podlogu i odziv skija. Prilikom odabira skijaških cipela važno je naravno da pristaju vašem stopalu i da vam pruže udobnost tokom skijanja. I samo sa visokokvalitetnim pancericama koje odgovaraju našem načinu skijanja, moći ćemo da uživamo na snegu i iskoristimo jedinstvenu kombinaciju skijaškog znanja i opreme.

Pročitajte više
Planinarite pažljivo

Jednostavno morate da volite planine. Prihvataju svakoga u svoj luksuz i retko koga ostavljaju ravnodušnim. Ako ništa drugo, planine nas uče iskrenosti, poštovanju i istrajnosti. Sva tri su korisna i u poslu i u svakodnevnom životu. Pomažu nam u rešavanju problema, da ne pobegnemo od njih već da se borimo da ih rešimo. 

Pročitajte više
Pokloni koji će probuditi zimu u tebi

Zimi miriše na sneg, tople poslastice i poklone! Možda su zato „krivi” dobri ljudi koji u nama bude onu prijatnu čežnju za ispunjenjem naših želja. Mnogo je mogućnosti da obradujete voljenu osobu, a izbor poklona nosi lični potpis i svrhu. Zato poklone uvek biramo imajući u vidu osobu kojoj su namenjeni.

Pročitajte više
Koji su najbolji brendovi skija u ponudi ove godine?

Kada se spoje dva sjajna brenda poput Intersport-a i saveza koji okuplja profesionalne skijaše i bordere, uspeh ne može da izostane. Skijaški savez Srbije je jedini nacionalni sportski savez koji podstiče i promoviše skijaške sportove i razvija discipline poput alpskog skijanja, nordijskog skijanja, snowboard u i drugih skijaških sportova i  predstavlјa ih u inostranstvu. 

Pročitajte više
Spust u dvoje, Skijaški savez Srbije i Intersport

Sa početkom zime svi ski centri, kod nas i u regionu, su uveliko spremni da otpočnu pripreme za novu sezonu skijanja. Neki od njih će nas obradovati novim stazama, novim ili zamenjenim ski liftovima, novom signalizacijom, obogaćenim pratećim sadržajem i ponudom, a svi će se potruditi da do prvog snega obave sve potrebne radnje, kako bi svaki centar zablistao u punom sjaju.

Pročitajte više