Garantovano najpovoljnije cene obuće za trčanje

Ako u bilo kojoj prodavnici sportske opreme u Srbiji pronađete ponudu za isti model obuće po nižoj ceni, mi ćemo vam ga prodati u prodavnici INTERSPORT po ceni kao kod konkurencije. Potrebno je da našem prodavcu, pre bilo kakve kupovine,dostavite oglas, flajer, poster, kupon ili bilo koji drugi dokaz o oglašavanju konkurentske ponude u drugoj prodavnici, koji važi na datum dolaska u naš objekat. Garantovana najpovoljnija  cena  artikala  mora biti dostupna svim kupcima u radnji, pod istim uslovima, a odnosi se isključivo na artikle iz Nove kolekcije.Takodje se odnosi na sve vrste dnevnih ili nedeljnih popusta,mesečnih akcija I sniženja koja se primenjuju na osnovnu cenu artikla I koji su važeći u tom momentu Ne odnosi se na artikle sezonskih sniženja.

Garantovano najpovoljnija cena obuće važi za artikle programa running za brendove NIKE,ADIDAS I ASICS (obuća za trčanje) na zalihama, u prodavnicama INTERSPORT i ne važi za ponudu objavljenu na Internetu .

Garantovano najpovoljnija  cena, važi isključivo za kupovinu u trgovinu na malo.

Garantovano najpovoljnija cena u prodavnici

Prilikom utvrdjivanja cena artikala, koji se nalaze kod konkurencije i koji se uporedjuju, uzima se u obzir svaka ponuda koja je dostupna u prodavnicama sa sportskom ponudom na teritoriji Srbije. Ponudama u prodavnici ne smatraju se javno objavljene ponude za prodaju isključivo putem interneta, kataloška prodaja i prodaja putem drugih sličnih kanala prodaje.

Garantovano najpovoljnija cena u prodavnici može se objaviti u štampanom oglasu, u televizijskom ili radijskom oglasu, na internetu, na plakatu na prodajnom mestu ili na drugom dostupnom mediju.

Opšti popusti na brend ili kategoriju takođe se smatraju konkurentnim ponudama u prodavnicama konkurencije, uz uključivanje modela koje nudimo u INTERSPORT prodavnicama.

Ovakva ponuda ne obuhvata ponudu za ograničenu količinu proizvoda, za desortirane modele, zadnje parove i druge modele koji se u prodavnicama nalaze u minimalnim količinama, npr. jedan ili dva para.