Poštovani potrošači!

POZIV NA POVLAČENJE PROIZVODA Dečje skijaške pancerice Fischer RC4 60

Dobili smo informaciju o povlačenju dečijih skijaških pancerica Fischer RC4 60 iz sezone JZ23, usled greške koja je nastala u procesu proizvodnje, zbog koje postoji mogućnost da gornji deo pancerice sklizne unazad.

Model dečjih skijaških pancerica Fischer RC4 60 povlačimo iz prodaje prema preporuci proizvođača, jer postoji mogućnost neočekivanog pomeranja između pancerice i kopči kod navedenih modela dečjih skijaških pancerica. Kopče se mogu okretati unazad i prevazići stvarni mehanizam držanja, što dovodi do klizanja preko školjke i ponovnog okretanja unazad, zbog čega je korisnik u opasnosti da padne i povredi se. Obaveštenje se odnosi na modele koji su isporučeni od oktobra 2022. godine nadalje.

Kupce koji su kupili navedeni proizvod u našim prodavnicama molimo da vrate proizvod u prodavnicu gde su ga kupili, radi popravke ili povrata novca. Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na razumevanju.

Kontaktirajte nas na broj telefona 0800 200 206  ili pišite nam nas na webshop@intersport.rs kako bismo mogli da rešimo problem.

Odnosno, pošaljite nam skijašku pancericu, a mi ćemo Vam o našem trošku ugraditi originalni Fischer rezervni deo, kako bi pancerica mogla nesmetano da se koristi.

Mesto: Beograd

Datum: 19.02.2024.