1

Hoka One One RINCON 3 W

Pravila nagradne aktivacije

INTERSPORT Srbija organizuje nagradnu aktivaciju koja će se održati od 15 – 22.4.2024. godine na Instagram stranici kompanije.

Pravila su da:

  1.  lajkujete sliku
  2.  zapratite Intersport Srbija
  3.  označite 1 osobu u komentaru 👫🏻
  • U nagradnoj aktivaciji mogu učestvovati punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji
  • U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora nagradne aktivacije, niti članovi njihovih porodica. Ako takve osobe učestvuju biće isključene iz izbora.
  • Mogu da učestvuju samo pravilno napisani komentari.
  • Objavljivanjem komentara ispod posta nagradne aktivacije, smatra se da je nosilac Instagram profila koji je objavio odgovor učesnik ove nagradne aktivacije i u potpunosti se slaže i prihvata pravila ove nagradne aktivacije. U slučaju da učesnik bude izvučen i prihvati nagradu, saglasan je i izričito dozvoljava javno objavljivanje imena i prezimena na Instagramu i stranici oglašivača www.intersport.rs
  • Po ispunjavanju uslova za učešće u nagradnoj aktivaciji, učesnici imaju iste šanse da dobiju nagradu.
  • Pobednik nagradne aktivacije biće proglašen dana 23.4.2024.
  • Dodeljuje se 1 nagrada. Dobitnik dobija: Hoka One One RINCON 3.
  • Pobednik je učesnik izvlačenja, koje je izvučeno u skladu sa ovim pravilima i kontaktiralo organizatora nakon objavljivanja obaveštenja na Instagram profilu INTERSPORT SRBIJA. Dužnost pobednika je da odgovori na objavljivanje rezultata nagradne aktivacije objavljenog na Instagram profilu INTERSPORT i organizatoru saopšti informacije potrebne organizatoru za nagradu (ime, prezime, adresu, grad, poštanski broj, broj telefona ) u roku od 5 (pet) dana od objavljivanja rezultata na Instagram profilu INTERSPORT. Ako pobednik ne odgovori na objavu rezultata žreba ili ne pruži tražene informacije na vreme, pobednik gubi pravo na nagradu, što znači da organizator nije dužan da preda nagradu i oslobođen je svih obaveza prema pobedniku. Organizator zadržava pravo da odbije dodelu nagrade pobedniku u slučaju nepotpunih, netačnih ili netačnih podataka (starost, adresa prebivališta). Sa posebnim obaveštenjem, organizator takođe pruža dalje informacije o tome gde, kada i kako pobednik može preuzeti nagradu. Primalac nagrade može se pismeno odreći čime gubi pravo na nagradu. Nagrada se otkazuje slanjem potpisane izjave organizatoru da se nagrada odriče.
  • Nagradna aktivacija ni na koji način nije povezana, sponzorisana, podržana od strane ili nadzora Meta Ireland, Ltd. Informacije koje dajete u okviru učešće u nagradnoj aktivaciji, prosleđuju se organizatoru a ne Meta Ireland doo.

Vaš INTERSPORT