KUPOVINA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE

 

Dragi potrošači,

Imamo odlične vesti za sve vas! Pored klasičnih načina kupovine putem gotovine, karticama i čekovima, Intersport je u mogućnosti da izadje u susret potrebama zaposlenih i članovima sindikata za nabavkom sportske obuće, odeće, opreme odloženo, na 9 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, bez kamate i bez limitiranja visine rate.

Navedeni način plaćanja možete iskoristiti u nekoj od 29 prodavnica Intersport (spisak možete pogledati ovde) i jednoj od 3 prodavnice The Athletes Foot (spisak možete pogledati ovde)

Da bi se omogućila kupovina putem Administrativne zabrane, potrebno je da vaša Firma potpiše ugovor o poslovnoj saradnji.  Vaše zahteve poslati na email office@intersport.rs

Ukoliko Vaša Firma ima potpisan ugovor sa Intersportom, potreban obrazac možete preuzeti u Vašoj obračunskoj službi finansija ili Sindikatu.

 

Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde na sajtu, klikom na link OVDE.

9 replies
  • Intersport
   Intersport says:

   Poštovani, pratite naš sajt i bićete u toku sa svim aktuelnostima koje se tiču načina plaćanja za penzionere. Sportski pozdrav!

   Reply
  • Intersport
   Intersport says:

   Poštovana, pratite naš sajt i bićete u toku sa svim aktuelnostima koje se tiču načina plaćanja za penzionere. Sportski pozdrav!

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *