KUPOVINA PUTEM ADMINISTRATIVNE ZABRANE

Dragi potrošači,

Imamo odlične vesti za sve vas! Pored klasičnih načina kupovine putem gotovine, karticama i čekovima, Intersport je u mogućnosti da izadje u susret potrebama zaposlenih i članovima sindikata za nabavkom sportske obuće, odeće, opreme odloženo, na 9 mesečnih rata, putem administrativne zabrane, bez kamate i bez limitiranja visine rate.

Navedeni način plaćanja možete iskoristiti u nekoj od 30 prodavnica Intersport (spisak možete pogledati ovde).

Da bi se omogućila kupovina putem Administrativne zabrane, potrebno je da vaša firma potpiše Ugovor o poslovnoj saradnji.  Vaše zahteve možete poslati na email finansije@intersport.rs

Ukoliko Vaša firma ima potpisan ugovor sa Intersportom, potreban obrazac možete preuzeti u vašoj obračunskoj službi finansija ili sindikatu.

 

Obrazac Administrativne zabrane, možete preuzeti ovde na sajtu, klikom na link Potvrda za Administrativne zabrane.

16 replies
  1. Intersport
    Intersport says:

    Poštovani, pratite naš sajt i bićete u toku sa svim aktuelnostima koje se tiču načina plaćanja za penzionere. Sportski pozdrav!

  2. Intersport
    Intersport says:

    Poštovana, pratite naš sajt i bićete u toku sa svim aktuelnostima koje se tiču načina plaćanja za penzionere. Sportski pozdrav!

  3. Aleksandar
    Aleksandar says:

    Postovani,

    u prodavnici u NIsu (u Merkatoru) hteo sam da kupim biciklu koja kosta oko 56000 din, na administrativnu zabranu. U administrativnoj zabrani stoji da moja plata moze biti opterecena meseecno do 13177 din. S obzirom da bi rata za biciklu (na 9 rata) bila oko 6200din smatrao sam da mogu da kupim ovaj proizvod. Medjutim, u prodavnici, zena koja radi za kasom tvrdi da na administrativnoj zabrani mora da stoji da mesecno opterecenje plate moze da bude ravno vrednosti bicikle (56000 din). Molim Vas da mi odgovorite da li je ovo tacno jer ukoliko jeste mislim da administrativna zabrana gubi smisao (ukoliko mogu mesecno da opteretim platu do visine kostanja proizvoda platicu ga kesom)?

    S postovanjem
    Aleksandar

Comments are closed.