Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ostali sportovi

5 mesta za Prvi maj

Proslava Prvog maja u Srbiji je praznik rada koji se tradicionalno obeležava uz druženje, zabavu i sportske aktivnosti.  Najbolja izletišta u Srbiji za prvomajski izlet je teško odabrati, jer postoji zaista veliki broj naših prelepih planina, jezera, reka, banja, etno sela, salaša, mesta od istorijskog i kulturnog značaja. U ponudi je za svakoga po nešto: od klasičnog roštiljanja u prirodi, preko kulturno-istorijskih obilazaka, spa odmora do rekreativnih planinarskih tura. Ako ste ljubitelj sporta i zdravog načina života, evo nekoliko predloga za mesta u Srbiji koja su idealna za proslavu Prvog maja.

Trčanje

Najbolje patike za trčanje ove sezone

Trčanje i dalje ostaje jedna od najčešćih fizičkih aktivnosti. Ovo se može pripisati prirodnosti kretanja i dostupnosti ovog sporta - svako može da trči.

Ostali sportovi

Najbolje destinacije za vožnju rolera i poboljšavanje kondicije

Vožnja rolera je odličan način da poboljšate zdravlje srca, ojačate mišiće i sagorite kalorije, a takođe je i odličan vid zabave. Zbog toga se sve više ljudi opredeljuje za posete lokacijama na kojima se mogu voziti i potpuno opustiti.

Biciklizam

Bicikl kao omiljeno ekološko prevozno sredstvo

Biciklizam je izvrstan način za održavanje zdravlja. Redovna vožnja bicikla može poboljšati vaše kardiovaskularno zdravlje, smanjiti rizik od srčanih bolesti, povećati mišićnu snagu i izdržljivost, pomoći u gubitku telesne mase, čak i poboljšati vaše raspoloženje i mentalno zdravlje.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su deo naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete proveriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 0800 200 206 ili na mail webshop@intersport.rs.