Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Trendovi

Jakne za toplu i aktivnu jesen

Jesen je konačno stigla, a sa njom i vreme da u svoje garderobe dodamo toplije komade odeće. Jesenska jakna je svakako jedan od glavnih komada jesenje odeće. Kada dođe vreme da kupite novu jesenju jaknu, možda ćete se naći u dilemi koju da odaberete, posebno kada želite da budete u toku sa najnovijim trendovima. U INTERSPORT prodavnicama i online prodavnici očekuje vas širok asortiman jakni – od jakni za slobodno vreme do sportskih jakni koje će vas podržati u hladnijim danima čak i tokom sportskih aktivnosti. Na ovom blogu možete pročitati koji su trendovi za sezonu 23/24 i pogledati našu ponudu jakni za različite prilike renomiranih brendova, kako vam ove jeseni ne bi bilo hladno.

Fitnes, trening i joga

Ledena kupka – kraljica oporavka mišića nakon treninga

Ledena kupka – kraljica oporavka mišića nakon treninga. Za trkače koji traže vrhunski alat za oporavak da poboljšaju performanse i umire bolne mišiće, praksa pakovanja leda ponovo dobija na popularnosti. Sa poreklom iz drevnih civilizacija, paketi leda su stekli popularnost među sportistima. Posebno za trkače, zbog njihovog potencijala da ubrzaju oporavak i poboljšaju opšte blagostanje. Od Cristiana Ronalda poznatog po svom ‘uživanju’ u ledenim kupkama do perspektivnih trkača, ova vrsta oporavka dobija sledbenike.

Fitnes, trening i joga

trening napolju

Kako se nositi s promenljivim jesenjim vremenom tokom aktivnosti na otvorenom

Dok jesen polako uvodi svoje raznobojno šarenilo, priroda se menja i postaje nestabilna. Promenljivi vremenski uslovi mogu predstavljati izazov svakome ko voli da provodi vreme na otvorenom. Bilo da se bavite trčanjem, planinarenjem ili redovnim vežbanjem, pravilan izbor obuće i odeće može napraviti značajnu razliku. Na terenima, adidas Terrex serija nudi stabilnost i prijanjanje uz različite podloge, dok vodootporne jakne, poput onih od The North Face-a ili McKinley-a pružaju zaštitu od kiše.

Trčanje

Vesti iz adidas Adizero kolekcije za trčanje

Poznata po svojim vrhunskim performansama, kolekcija patika za trčanje Adidas Adizero nastavlja da impresionira trkače svojim inovacijama.

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su deo naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete proveriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 0800 200 206 ili na mail webshop@intersport.rs.