Prijava za dobijanje ponuda i zanimljivih sadržaja!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Planinarenje, alpinizam i kampovanje

10 TOP MESTA ZA KAMPOVANJE U SRBIJI I REGIONU

Približavaju se prvomajski praznici i mnogi od nas traže idealno mesto za bekstvo iz grada. Ako ne želite da potrošite previše novca, a želite da se savršeno povežete sa čarobnom prirodom u maju, onda je kampovanje avantura koja može da počne. Kampovanje nudi ne samo povratak prirodi u kojoj uživate i odmarate, već i priliku da budete aktivni, da se zabavite i istražite neka od najlepših mesta kod nas i u regionu. Od mirnih delova prirode, gde možete postaviti svoj šator do adrenalinskih centara za aktivnosti na otvorenom, evo 10 top destinacija, koje će vaš prvomajski odmor učiniti nezaboravnim.

Biciklizam

Prednosti tehnologije u vožnji bicikla: Upoznaj Električne bicikle

Bicikl i proleće jednostavno idu zajedno! Teško je zamisliti prve tople dane bez vašeg omiljenog prevoznog sredstva na dva točka. Bicikl je izuzetno praktično prevozno sredstvo koje ne samo da nas brzo i efikasno dovodi do odredišta, već predstavlja i fantastičan trening za celo telo. Ne smemo zaboraviti ni njen ekološki aspekt. Da li bicikl ima nedostatke? Jednostavno ih nema!

Trčanje

Kako da se spremiš za maraton

Priprema za maraton uključuje različite elemente kao što su trening, ishrana, odmor i oprema. S obzirom da se fizičke predispozicije, forma, mentalna pripremljenost i drugo, razlikuju od osobe do osobe, teško je dati jedinstveni recept za ovako zahtevnu trku. Ipak, ponudićemo vam neke smernice, koje će sigurno biti od pomoći prilikom pripreme za maraton.

Ostali sportovi

Skateboard i longboard – adrenalin na točkovima

Ako niste bili zainteresovani za skejtbord ili longbord, možda će vam biti teško da uočite razliku između to dvoje. Verovali ili ne, iako izgledaju slično, imaju potpuno različite namene. Kada birate koji bi vam bio najbolji za vožnju, razmislite o glavnom razlogu zbog kojeg ga želite: za izvođenje trikova ili kao sredstvo za vožnju po gradu?

Uprkos pažljivoj kontroli kada je u pitanju postavljanje i ažuriranje sadržaja na sajtu, moguća su eventualna odstupanja i greške, za koje ne preuzimamo odgovornost. Svi prikazani artikli na sajtu su deo naše ponude i ne mora da znači da su dostupni u svakom trenutku. Informacije o raspoloživosti artikala možete proveriti besplatnim pozivom našeg Korisničkog centra na 0800 200 206 ili na mail webshop@intersport.rs.