Sadržaj

Trendovi

Japanke Blog Intersport

Japanke su jedan od najpopularnijih komada letnje obuće, koji je decenijama u trendu. Pored toga što se veoma lako obuvaju i izuvaju, izuzetno su udobne. Namenjene su za sve prilike. Nije iznenađenje što su postale obavezan deo letnje garderobe!

Iznova i iznova nas japanke iznenađuju svojim dizajnom. Moglo bi se čak reći, da se iznova kreiraju svake godine. Šareni, svetlucavi i štampani dezeni su glavni razlog što ih možete kombinovati sa praktično bilo kojim stilom oblačenja, a mnogi imaju čak i po nekoliko pari ove izuzetno popularne obuće u svom garderoberu.

Najnovija kolekcija japanki raznih brendova za ovo leto, vas očekuje u Intersportu. Ponuda je toliko raznolika da ćete sigurno pronaći nešto po svom ukusu.

Popularan brazilski brend japanki i jedan od vodećih brendova na svetu. Iznova i iznova impresionira svojim živim kombinacijama boja, štampom, šarama i šljokicama, zbog čega su Ipanema japanke namenjene za sve prilike. Jak je naglasak na recikliranim materijalima i proizvodnji na ekološki prihvatljiv način, bez ftalata i sa smanjenom potrošnjom vode.

1

Ipanema Kirei FEM

Ipanema KIREI FEM
1

Ipanema ANATOMICA COLORS FEM

Ipanema ANATOMICA COLORS FEM

Brend koji više od 20 godina nudi kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Isto važi i za japanke. One su kreirane za posebne prilike ili za svaki dan, jer kombinuju stil i udobnost, uz najbolji odnos cene i kvaliteta.

Firefly japanke

1

Firefly PALERMO

Firefly PALERMO M
1

Firefly Madera d12m

Firefly Madera D12M
1

Firefly Palermo W

Firefly PALERMO W
Rider

Ženske i muške japanke impresioniraju svojom svestranošću, a pritom su veoma prijatne za vaša stopala. Imaju izuzetnu izdržljivost i kvalitet, što će vam omogućiti da ih koristite dugo vremena. Brend nastoji da koristi reciklirane materijale, bez dodatih ftalata i da koristi manje vode, energije i ekološki prihvatljivije materijale.

Rider japanke

Inspiriše svojim jedinstvenim surferskim stilom. Ako su sloboda i opuštanje ono što tražite, Quiksilver japanke su kreirane za vas. Atraktivan dizajn muških japanki oduševljava izgledom, a zbog svoje udobnosti namenjene su i za svakodnevne prilike.

Quiksilver japanke

Brend je dugi niz godina bio sinonim za savršenu udobnost i postao je prava legenda u ovoj oblasti. A svima koji su se divili klasičnim crocsicama, verovatno će se dopasti i Crocs japanke. Veoma kvalitetni materijali omogućavaju da su japanke udobne, prozračne i brzo se suše, a u kombinaciji sa atraktivnim izgledom postaju jedinstvene.

Crocs japanke

1

Crocs CLASSIC CROCS FLIP

Crocs CLASSIC CROCS FLIP
1
Crocs CLASSIC CROCS FLIP
Crocs CLASSIC CROCS FLIP

Muške japanke oduševljavaju svojim elegantnim i opuštenim izgledom, pa ćete se u njima uvek osećati dobro. Ovaj brazilski brend je proizašao iz klasičnog brenda Rider i ispisao je svoju posebnu priču. Iako Cartago japanke izgledaju tradicionalno i klasično, veoma su raznovrsne i udobne.

Cartago japanke

Cartago blog
1

Cartago DUNAS VI AD

Cartago DUNAS VI AD

plava

1
Cartago DUNAS VI AD

siva

Cartago DUNAS VI AD

siva

Brend je sinonim za sportski i aktivan život, zbog čega adidas japanke već dugi niz godina impresioniraju svojim sportskim dizajnom i udobnošću. Jasan dokaz za to je legendarni model Adillette, koji je sa svoje tri linije postao prava modna ikona.

adidas japanke

Britanski brend koji se posebno fokusira na proizvode visokog kvaliteta. Tako su i japanke izuzetno udobne, a njihova prepoznatljiva štampa jasno pokazuje da ste veliki obožavatelj brenda Superdry.

1

Superdry CODE ESSENTIAL FLIP FLOP

Superdry CODE ESSENTIAL FLIP FLOP

crna

1
Superdry CODE ESSENTIAL FLIP FLOP

narandžasta

Superdry CODE ESSENTIAL FLIP FLOP

narandžasta