Sadržaj

Ostali sportovi

Ćiri bu-ćiri-ba akrobatika

Trotinet je u suštini jedno od najsloženijih prevoznih sredstava. Ali dečaci, koji su zapravo vitezovi mašte, napravili su četkicu i platno od nje.

Akrobatski skuteri su manja braća klizaljki i bicikli BMX. Oni dele zajedničke poligone i posebne tematske parkove, gde su napravili brojne predmete specijalno za svoje akrobacije, gde izgleda da gravitacija i drugi fizički zakoni ne postoje.

Ćiri bu-ćiri-ba akrobatika

Kada pogledate te momke, pomislite na dve stvari. Prvo, razmišljate o originalnosti i motoričkim veštinama ovih momaka, jer čak ni ne znate kako da im se ne zavrti u glavi od svih tih rotacija, trčanja, skakanja. Onda pogledate njihove trotinete i zamislite kako ovo malo, a na prvi pogled, krhko stvorenje može izdržati takva opterećenja. Ali trotineti su u suštini trajni. Izrađeni su od premium materijala, koji su gotovo neuništivi, ali izuzetno lagani. To omogućava sve trikove, skokove, okrete od 360, 720 i više stepeni.

U prodavnicama Intersport pronaći ćete trotinete svetski poznatog brenda Firefly.

Sport je pre svega radost i zabava, a ujedno i mašta. U stvari, u sportu vrlo lako koristiš svoju kreativnost. Neki od novijih sportova su pravo igralište svežine i novih ideja, toliko da se dodiruju s umetnošću. Sve to sadrže proizvodi brenda Firefly. Njihovi proizvodi na prvi pogled zrače svežinom, večnom težnjom za novim i drugačijim. Oni su jedinstveni spoj vrhunskog kvaliteta izrade, a uz to još i dobro izgledaju. Firefly proizvodi su isključivo dostupni u Intersport prodavnicama i predstavljaju savršenu ravnotežu kvaliteta i cene.

Ćiri bu-ćiri-ba akrobatika