Sadržaj

Plivanje i vodeni sportovi

Izbor novog kupaćeg kostima nije uvek jednostavan zadatak. Kada kupujete takav proizvod, najvažnije je znati tačno koji model kupaćih kostima najbolje odgovara vašem tipu građe.

Pravi model možete odrediti prema nekim tipičnim osobinama svog tela, a zatim možete posegnuti za lepim, moderno skrojenim i izuzetno udobnim kupaćim kostimom. Ako je vaše telo u obliku kruške, malo ste obliji u bokovima i butinama; dok je gornji deo, u predelu grudnog koša, mnogo uži.

U ovom slučaju treba obratiti pažnju na gornji deo kupaćeg kostima. To možete postići izborom zanimljivih kombinacija i boja i ostalih detalja.

Evo nekoliko sjajnih saveta za odabir kupaćih kostima ove sezone. Iznad svega, obradovaće vas opisi TOP kupaćih kostima vodećih brendova koje smo pripremili u Intersport prodavnicama. Sjajna vest je i to što su kupaći kostimi dostupni po izuzetno pristupačnim cenama.

Izbor kupaćih kostima za žene sa velikim i malim grudima

Ako je žena u gornjem delu obdarenija, presudno u odabiru kupaćih kostima je dobra podrška. U ovom slučaju, kupaći kostimi koji su podstavljeni ili imaju posebno dizajnirane grudnjake su odličan izbor.

Deblje trake nude vam najviši nivo podrške. Manje grudi, međutim, zahtevaju mnogo manje podrške, tako da u tom slučaju možete sebi priuštiti kupaći kostim koji je minimalno pokriven. Dobrodošli su i oni koji su ukrašeni zanimljivim detaljima, poput mašni, šara.

Za koji model bi trebalo da se odluče žene atletske građe, sa manje oblina? Idealan izbor za njih je kupaći kostim sa zanimljivim šarama, printom i dodacima.

Kupaći kostimi sa manjom pokrivenošću omogućavaju vam da stvorite iluziju oblina. Međutim, ako je vaše telo puno oblina, potražite kupaći kostim sa zaobljenim šarama, a istovremeno bi trebalo da vam pruži dovoljno podrške.

Ako ne želite da pokazujete svoje obline, izbegavajte jednodelne kupaće kostime oštrijih ivica. Umesto toga, usmerite pažnju na vašu lepu liniju vrata. Najprikladniji izbor je definitivno retro kupaći kostim sa visokim kaiševima.

Vodeći brendovi za ženske, muške i dečije kupaće kostime u Intersportu

Kod nas na jednom mestu možete birati između vrhunskih ženskih, muških i dečijih kupaćih kostima vodećih brendova ili proizvođača: Roxy, Speedo, Firefly, Protest, Brunotti.

Brend Roxy namenjen je prvenstveno ženama koje vole sport i ne mogu zamisliti ni jedan dan bez njega. U njihovoj ponudi pored vrhunskih kupaćih kostima i druge odeće možemo pronaći i kvalitetne rančeve, kao i izuzetno udobne cipele.

Brend Speedo je vodeća marka u svetu plivanja. Svake godine iznenadi kupce novim modelima kupaćih kostima, kao i ostalim delovima odeće potrebnim za ovu vrstu aktivnosti u vodi i na vodi. Oprema, obuća i odeća popularnog brenda Firefly privlače kupce uglavnom svojim modernim dizajnom, jednostavnošću, raznim dezenima i bojama.

Protest – još jedan vodeći brend kupaćih kostima, čiji su modeli vrlo lepi i udobni, kao i izrađeni od prozračnih materijala. Brend Brunotti se posebno može pohvaliti izuzetno laganom i modernom letnjom odećom.
Predstavljamo vam nekoliko TOP kupaćih kostima za ovu sezonu.

1. Roxy VL Mod Tiki TRI REG TS Bottom – dvodelni ženski kupaći kostim

Ljubitelji klasičnih dvodelnih bikini kupaćih kostima mogu posegnuti za kupaćim kostimom Roxy, koji se može naći pod oznakom Sd Be Cl Tiki Tri Reg Ts Set. Izrađen je od kvalitetnog najlona sa dezenom, koji se izuzetno brzo suši.
Brtele i donji deo mogu se podesiti uz pomoć vezice. Pogledajte OVDE.

2. Firefly Barbie II wms – višenamenski ženski šorc

Ako više volite malo svestraniji kupaći kostim, ženski kupaći kostim Firefly Barbie II odličan je izbor za vas. Šorc je napravljen od prijatnog veštačkog materijala koji se brzo suši i efikasno odvodi vlagu.

Šorc ima dva bočna džepa i elastičan pojas, koji se podešava. Dostupan je u prelepoj letnjoj nijansi.

3. Protest Jarrow Swimtrunk – muški kratki kupaći

Muški kupaći Protest Jarrow Swimtrunk izrađen je od fleksibilnog i funkcionalnog materijala. Ima atraktivan grafički print, sa strane je vidljiv logotip marke. Sloboda kretanja je posebno omogućena zbog elastičnosti materijala.

Kupaći je dizajniran za razne aktivnosti u vodi i oko nje. Ima klasičan dizajn koji se savršeno kombinuje sa sportskim duhom.

4. Firefly STRP7 Klement jrs – moderno dizajnirane dečije kupaće gaće

Firefly STRP7 Klement jrs je dečiji kupaći kostim vrhunskog kvaliteta dizajnirani u stilu bermuda. Napravljen je od vrlo prijatnog veštačkog materijala koji se brzo suši.

Ima potpuno elastičan pojas, kojem je dodat zgodan učkur za podešavanje.
Dostupan je u nekoliko boja u klasičnom sportskom dizajnu koji je uvek u modi: