Ostali sportovi

Patike-Za-Tenis-Sport-Vimbldon

Patike za tenis

Iako teniseri često govore o teniskim reketima, oni koji često igraju tenis svakako znaju da je koliko je obuća važan faktor. Ovo u velikoj meri utiče na performanse u igri, posebno ako ste među strastvenijim rekreativcima, tako da je važno koje patike birate.

Adidas Barricade

Adidasov bezvremenski klasik je uvek dobar izbor! Manekenka koja živi na teniskim terenima više od 20 godina i stalno se iznova dorađuje. Ako tražite univerzalne patike koje odgovaraju svim podlogama za igru, Adidas Barricade je definitivno pravi izbor.

Muški i ženski modeli ovih patika pogodni su za rekreativce kao i za iskusnije takmičare. Zahvaljujući bounce amortizaciji, udobne su i stabilne i pružaju odličnu podršku za brze promene u kretanju. Intuitivno dizajnirani povez lepo pričvršćuje stopalo uz oblik patike. Primetićete Adidas Bariccade na domaćem terenu kao i na velikim sportskim događajima.

1

adidas Barricade

Asics Solution Speed FF 2 Clay

Za brzu i agresivnu igru potreban vam je Asics Solution Speed FF 2 Clay. Model impresionira svojom brzinom i fleksibilnošću, što ga čini jednom od najbržih patika na šljaci.

Gornji deo mu im je napravljen od specijalnih poliuretanskih ojačanja, što obezbeđuje odlično prijanjanje i podršku. Kombinacija materijala i jastuka u međuđonu pruža dinamičan odgovor i udoban doskok. Đon pruža izuzetno prianjanje, što obezbeđuje veće ubrzanje.

1

Asics GEL-GAME 8 CLAY/OC

2

Asics GEL-GAME 8 CLAY/OC

Asics Gel-Game 8 Clay/OC

Još jedan Asics model koji će impresionirati tenisere na šljaci je Asics Gel-Game 8 Clay / OC. Kombinuje sve najnaprednije Asics tehnologije, što čini patike prozračnim, udobnim i izdržljivim.

U ovom modelu patika impresionira i već dobro proverena Gel tehnologija. U kombinaciji sa EVA međuđonom i TRUSSTIC tehnologijom, pruža odličnu amortizaciju, odziv i stabilnost u slučaju bočnih promena smera. Ovaj model takođe ima potpuno renoviran đon koji je fleksibilniji i pruža odlično prianjanje na šljaci. Povrh toga, patike pružaju dobar kompromis između kvaliteta i cene.

Mizuno Break Shot 3 CC

Ženski i muški model patika Mizuno Break Shot 3 CC odlikuje se malom težinom, dobrim prianjanjem i fleksibilnošću. Izrađene su od kombinacije tekstila i veštačke kože, što obezbeđuje potpunu udobnost tokom igre. Dizajnirane su za šljaku i dobar su izbor posebno za sve koji tek upoznaju tenis.

1

Mizuno BREAK SHOT 3 CC

1

Nike VAPOR LITE CLY

Nike Vapor Lite Cly

Još jedan muški model patika koji će impresionirati i najzahtevnije tenisere je Nike Vapor Lite Clay. U njih se kunu mnogi od najboljih tenisera sveta. Pre svega oni teniseri koji traže „brze” i lake patike. Kako ne, jer su im glavne karakteristike dizajn kaiša u četiri tačke koji se nalazi u industriji brzih automobila, koji čini da stopalo „zakoči“ u patici čak i pri najzahtevnijim promenama pravca. Teniske patike su napravljene od materijala koji ih čini prozračnim i stabilnim u isto vreme, a Zoom Air đon omogućava prilagodljivo amortizovanje. Đon pruža odlično prianjanje na peščanim površinama

Joma MASTER 1000 LADY 2102

Ženske patike za tenis Joma Master 1000 Lady pogodne su za početnike koji rekreativno igraju tenis i još se nisu takmičili. Površina je napravljena od mikro PU materijala i najlona, a takođe ima otvore, pružajući tako izvrsnu prozračnost kako bi stopala mogla da dišu. EVA pena pruža amortizaciju i dobru stabilnost. Đon je napravljen od visokokvalitetne gume koja pruža dobro prianjanje.

 

1

Joma MASTER 1000 LADY 2102

Joma MASTER 1000 MEN 2101

Muške patike za tenis Joma Master 1000 Men pogodne su za početnike koji rekreativno igraju i još se nisu takmičili. Površina je napravljena od mikro PU materijala i najlona, a takođe ima otvore, pružajući tako izvrsnu prozračnost kako bi stopala mogla da dišu. EVA pena pruža amortizaciju i dobru stabilnost. Đon je napravljen od visokokvalitetne gume koja pruža dobro prianjanje.

adidas ADIZERO UBERSONIC 4 W

adidas Adizero Ubersonic 4 W je ženska patika za tenis, koja će osvojiti i najzahtevnije igrače. Odlikuje je nešto viši dizajn, koji pruža stabilnost i štiti zglobove. Izrađena je od materijala koji lepo prianja stopalu. Udobnost omogućava nova tehnologija Lightstrike, koja je dizajnirana za eksplozivno kretanje i izuzetnu udobnost.

Patike za tenis u Intersportu!

Tenis se smatra brzom igrom sa mnogo brzih i naglih promena kretanja u svim pravcima. Igračima je potrebna velika brzina i agilnost, kao i kvalitetne patike. One su već dostupne na policama Intersport prodavnica i u online prodavnici