Sadržaj

Fitnes, trening i joga

Top 5 fitnes patika za novu sezonu. Nepredvidivo jesenje vreme i nešto niže temperature razlozi su zbog kojih počinjemo razmišljati o alternativnim sportskim aktivnostima u zatvorenom prostoru. A jedna od njih je sve popularniji trening u teretani. Sve što vam je potrebno za ovo je prava sportska oprema – posebno odgovarajuće patike za fitnes.

Najpopularnije modele predstojeće sezone već možete videti na našim policama i u web prodavnici. S njima će svaka aktivnost biti sigurna i ugodna, a možete ih koristiti i za bilo koji drugi oblik vežbanja u teretani.

NIKE Air Zoom Superrep 2

Brend Nike nikada nije razočarao svoje ljubitelje sporta, pa tako neće ni modelom Nike Air Zoom Superrep 2. Ženski model je izuzetno atraktivan u kombinaciji crne, ljubičaste i zlatne boje, a njegova muška verzija je u crno -beloj kombinaciji.

Bez obzira na sve, ove patike za fitnes impresioniraće vas svojim dizajnom, jer se već vizualno ističu svojim unikatno izrađenim đonom. Međutim, ne ističu se samo vizualno već i kvalitetom. Poseban materijal pruža najbolje prianjanje, jer je savršeno prilagođen glatkim površinama u dvoranama.

NIKE Metcon 7

Ove jeseni oduševiće vas još jedan Nike model patika za fitnes, a to je Nike Metcon 7. S njima će treniranje u teretani zasigurno biti potpuno bezbrižno. Zbog posebnog profila đona, koji je prilagođen glatkim površinama u dvorani, mogu se koristiti i za bilo koju drugu sportsku aktivnost u zatvorenom prostoru.

S Nike Metcon 7 patikama imaćete najbolje prianjanje, a ujedno i veću stabilnost tokom brzih promena smera kretanja. Impresioniraće vas ne samo svojim izgledom, već i udobnošću. Gornji deo izrađen je od mrežastog materijala koji osim udobnosti pruža i veću prozračnost. Takođe, nemojte propustiti ženski model.

REEBOK Nano X1 Adventure

Reebok Nano X1 Adventure je model patika za fitnes koje vas neće razočarati ni na najzahtevnijim treninzima. Njihov gornji deo izrađen je od izdržljivog mrežastog materijala, koji omogućuje veću prozračnost i izdržljivost patika.

Na prvi pogled primetićete karakterističan dizajn đona, s fleksibilnim prorezima koji pružaju veću fleksibilnost pri izvođenju različitih aktivnosti kretanja. I muški i ženski modeli oduševiće vas svojom stabilnošću i izuzetnom udobnošću tokom treninga visokog intenziteta.

Under Armour Hovr Rise 3 Printed

Under Armour takođe u svojoj ponudi ima odlične modele za fitnes. Hovr Rise 3 Printed je jedan od njih.
Ove fantastične patike imaju malu težinu i veoma su udobne. Unutrašnjost je postavljena sa posebnim materijalom protiv klizanja, te vam se stopalo neće pomerati tokom dinamičnih treninga. Đon omogućava odlično prianjanje na različitim površinama.

Under Armour W Hovr Rise 3

Under Armour W Hovr Rise 3 je odličan odabir za dame. Ovaj fantastičan model, pored svoje funckionalnosti, može se pohvaliti i izuzetno lepim i ženstvenim dizajnom.
Zasijajte u teretani! Neophodnu stabilnost za stopala, odlično prianjanje đona na glatkim površinama, kao i atraktivan ženstven dizajn, sve ćete dobiti od W Hovr Rise 3 modela.

Gde nabaviti patike za fitnes, koje vas nikada neće izneveriti?

Budući da se biomehanika kretanja u fitnesu i druge vežbe u teretani, potpuno razlikuju od trčanja ili vožnje biciklom, potrebno je razmišljati o različitoj sportskoj obući. Ona osigurava potrebnu udobnost, stabilnost i odzivnost, pa nije svejedno u kakvoj fitnes patici trenirate. Svesni smo toga i u Intersportu, stoga u svojoj ponudi nudimo široku paletu najkvalitetnijih patika za fitnes, koje vas nikada neće razočarati prilikom treniranja.