Sadržaj

Trčanje

Za sezonu proleće/leto 2022 Salomon je pripremio veliki napredak na većem broju modela patika za trčanje, koje su namenjene kako novim trkačima, tako i naprednim i iskusnim trkačima koji osvajaju tehničke terene velikim brzinama.

Među patikama koje su doživele promene nalazi se i patika za trčanje Sense Ride 4, koja je predstavnik Salomonove klasične patike iz izuzetno uspešne Sense Ride franšize. Savršene su za trkače koji žele da trče na različitim terenima sa samo jednim parom patika. Uz tehnologiju amortizacije Optivibe™, preuzetu od patika za trčanje, Sense Ride 4 su udobnije i brže.

Salomonovi inženjeri redizajnirali su petni deo i dodali veći uložak koji se brine za držanje i položaj pete. Amortizacija Optivibe™  dizajnirana je da apsorbuje vibracije i smanji umor mišića bez usporavanja ili otežavanja. Potpuno gumeni đon Contagrip® omogućava patikama Sense Ride 4 samopouzdano prianjanje na bilo kom terenu, a premaz Profeel štiti od oštrih predmeta koji se mogu naći na putu, do još boljih rezultata.

1

Salomon Sense Ride 4