Sadržaj

Trčanje

Novi top modeli trail patika!

Ako strastveno uživate u trčanju po netaknutoj prirodi, daleko od gradske vreve i asfaltnih staza, potrebno je dobro da se pripremite za takve avanture. Iznad svega morate da obezbedite prikladne patike za trčanje, koje će odgovarati zahtevnijem terenu. Za takve uslove najbolji izbor su trail patike za trčanje, koje vam nude različiti proizvođači opreme za trčanje. Kako biste bili u toku sa novostima, proverite vrhunske modele u prodavnicama Intersporta.

adidas Terrex Speed Flow W

Ženske patike za brdsko trčanje

adidas Terrex Speed Flow W su odlične ženske patike za brdsko trčanje. Izrađene su od izdržljivog i trajnog materijala koji je prikladan za najzahtevnije uslove. Uz to ih odlikuje atraktivan savremeni izgled. Đon je izrađen od pene Boost koja osigurava udobnost i povrat energije. Donji deo je izrađen od gume Continental koja osigurava izuzetno prianjanje na neravnom terenu.

Mizuno Wave Ibuki 3

Muške patike za planinsko trčanje

Mizuno Ibuki 3 je treća generacija omiljenih trail patika za trčanje. Odlikuje ih robusna konstrukcija s gornjim tekstilnim delom bez šavova. Namenjene su pre svega trčanju van uređenih površina, primerene su i za svakodnevne šetnje. Đon je sastavljen od gume X10 koja pruža dobro ublažavanje i odlično prianjanje na neravnim površinama.

Hoka One One Speedgoat 4 GTX

Muške patike za planinsko trčanje

Hoka One One Speedgoat 4 GTX je posebna verzija muških patika za planinsko trčanje, koje imaju vodoodbojnu membranu Gore Tex. Inspiracija za patike, koje su posebno dizajnirane za izdržljivost, za trčanje po tehnički zahtevnim površinama, je legendarni američki ultramaratonac Karl Meltzer. Speedgoat 4 GTX su patike za trčanje za najteže terene. Ukrašene su novom prozračnom, ali jakom mrežicom, na gornjem delu. Štampani 3D elementi pružaju bolju podršku, prianjanje i siguran osećaj u srednjem delu patike. Patike na prednjem delu omogućavaju više prostora za prste. Đon omogućava odlično prianjanje pri trčanju uzbrdo i siguran i stabilan korak pri trčanju nizbrdo.

Trail patike – obuća za svaki korak i svaki teren

Izbor trail patika za trčanje zahteva posebnu pažnju, pa oprez pri kupovini nikada nije suvišan. Sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi Intersporta, pronaći najboljeg pratioca za svoje avanture u trčanju u netaknutoj prirodi i na najzahtevnijim terenima. Požurite, novi modeli trail patika čekaju na vas!