Sadržaj

Plivanje i vodeni sportovi

SUP_Blog_Letnja_Aktivnost

Da li ste čuli za SUP? SUP ili Stand Up Paddle je daska za veslanje, a prosto rečeno ovaj vodeni sport predstavlja kombinaciju surfovanja i veslanja. U pitanju je veoma popularan sport koji potiče sa Havaja, lako postaje stil života jer istovremeno omogućava zabavan trening i beg u prirodu.

SUP veslanje je sjajan način da doživite lepotu na otvorenom, istražite obale, surfujete bez talasa, zabavite se na moru, jezeru, reci ili zalivu. Ovo je savršena aktivnost i antistres terapija za ljude svih uzrasta i nivoa veština. Najbolje od svega jeste to što na dasci možete da veslate tokom cele godine, sve dok imate odgovarajuću opremu! Leti će biti neophodna letnja odeća, suva torba sa rezervnom odećom, papuče i krema za sunčanje. Zimi morate biti nešto spremniji; vodootporno suvo odelo preko aktivnog veša je dobra investicija.

Odabir prave SUP daske za veslanje se svodi na vaš životni stil, razmislite za šta i kako ćete je koristiti. Ako niste sigurni koji SUP najbolje odgovara vašim ciljevima i tempu, suzili smo izbor i izdvojili nekoliko sjajnih modela:

Firefly iSUP 400 Fam

SUP na naduvavanje

Firefly iSUP 400 Fam je SUP na naduvavanje koji je izrađen od dvoslojne PVC konstrukcije i odličan je za letnje avanture. Svestrani SUP je namenjen za početnike, kao i za one koji već imaju iskustva sa vožnjom sup-a. Veoma je stabilan i može ga koristiti i veće društvo, za odlazak do susednih plaža. Pored SUP-a na naduvavanje, u kompletu su i dvosmerna pumpa, aluminijumsko četvorodelno kajak veslo, gajtan, pokazivač pravca, komplet za popravku i ranac za lakše nošenje.

1

Firefly ISUP 400 FAM

1

Firefly ISUP 800 TOUR

Firefly iSUP 800 Tour

SUP na naduvavanje

Firefly iSUP 800 Tour je SUP na naduvavanje koji je izrađen od dvoslojne PVC konstrukcije i odličan je za letnje avanture. Touring SUP je namenjen za iskusnije korisnike, koji su već navikli da koriste sup. Odlikuje se odličnom stabilnošću i brzinom i namenjen je za duže veslanje. Pored SUP-a na naduvavanje, komplet sadrži i dvosmernu pumpu, trodelno karbonsko veslo, gajtan, pokazivač pravca, komplet za popravku i ranac za lakše nošenje.

Firefly iSUP 500 III

SUP na naduvavanje

Firefly iSUP 500 III je SUP na naduvavanje koji je izrađen od dvoslojne PVC konstrukcije i odličan je za letnje avanture. Svestrani SUP je namenjen za iskusnije korisnike, koji su već navikli da koriste sup. Odlikuje se odličnom stabilnošću, a namenjen je i za duže veslanje, jer se može koristiti i kao touring daska. Pored SUP-a na naduvavanje, u kompletu su i dvosmerna pumpa, trodelno veslo od fiberglasa, gajtan, pokazivač pravca, komplet za popravku i ranac za lakše nošenje.

1

Firefly ISUP 500 III

Šta čekate? Uverite se u sve prednosti koje ova vodena aktivnost pruža, sigurni smo da ćete pronaći svoj razlog zašto da se zaljubite u nju!