Skijanje i zimski sportovi

Salomon kao marka sa bogatom istorijom i širokim znanjem postavlja nove standarde i u zaštitnoj opremi. Težnja ka stalnim inovacijama i poboljšanjima dovela je do naprednih rešenja na području skijaških kaciga i naočara.

Skijaške naočare Salomon FOUR SEVEN

Uživajte u kombinaciji savršenosti i bezvremenosti!

Skijaške naočare FOUR SEVEN dizajnirane su povodom 70-te godišnjice postojanja Salomona. Moderan izgled, upotreba široke palete znanja i inovacija, oduševiće vas na prvi pogled.

Ženske skijaške naočare Salomon IVY

Izaberite skijaške naočare koje najbolje pristaju!

Niska težina, čiste linije i ženski dizajn. Naočare iVY nude udobnost i savršeno pristajanje svakom licu. Da bi paket tehnologija bio potpun, tu su višeslojna stakla koja sprečavaju magljenje naočara, daju široko vidno polje i možete ih koristiti u svim vremenskim uslovima.

Skijaška kaciga Salomon DRIVER

Kombinacija stilske usklađenosti i hitrosti, u svakoj krivini!

Nova Salomon kaciga sa vizirom DRIVER nudi vam jednostavnu izmenu stakala i inovativan sastav Motion Shield, za savršeno pristajanje i udobnost. Oduševiće i one koji nose naočare sa dioptrijom jer im one pod kacigom neće smetati. Poboljšanu sigurnost od udaraca garantuje EPS 4D, da b iste samopouzdano i bezbrižno uživali na belim kosinama.

Skijaška kaciga Salomon RANGER²

Udobnost koja inspiriše!

Izuzetno lagana i prozračna kaciga Salomon RANGER², bez sumnje će postati nezamenjiv deo vaše skijaške opreme. Odlično pristajanje i fit izgled na glavi uveriće sve korisnike. Za nisku težinu, sigurnost i efikasnost apsorbiranje udaraca brine tehnologija EPS 4D.

Sigurnosni sustav EPS 4D

Salomon postavlja nova merila sigurnosti skijaških kaciga!

EPS 4D spaja ekskluzivne materijale sa posebnim unutrašnjim oblikovanjem, koji se za vreme skijanja formiraju i stvaraju vrhunsku zaštitu od direktnih i bočnih udaraca.

Sauzeto sa AMER Sports