Sadržaj

Fitnes, trening i joga

Outfit kombinacija za nju

Kako se obući za trening?

Nežniji pol obično motiviše kupovina nove odeće ili obuće za početak ili ponovni odlazak na fitnes ili bilo koju drugu sportsku aktivnost. Ako je to ono što Vas motiviše – onda pogledajte stil koji smo pripremili! Pronađite opremu koja Vam je potrebna i (P)OSTANITE aktivni!

Outfit kombinacija za nju

Adidas Speed Fitted Tank

Ženska majica za trening

Ostanite hladni i krećite se slobodno u ovoj rastegljivoj ženskoj majici za trening. Climacool pomaže ventilaciji, kao i mrežasti zadnji panel. Racer-back dizajn pomaže Vašim rukama u slobodnom kretanju, a prilagođena silueta pruža uglađen, moderan izgled.

Adidas Sp Id Oh Hoodie Black

Adidas SP ID OH Hoodie

Ženski duks sa kapuljačom

Ovaj ženski duks sa kapuljačom za trening daje Vašem vežbanju odraz svežeg stila. Izrađena je od mešavine pamuka i francuskog frotira da održi Vaše mišiće toplim i spremnim za vežbanje. Opušten izgled Vam pruža neometano kretanje.

Polar A360

Sportska narukvica Polar A360-crna L

Vežbanje na osnovu otkucaja srca je lakše nego ikad. Samo zategnite traku, uključite režim vežbe i krenite. Brzo i lako pratite svoj puls – bez obzira da trčite, vežbate u teretani ili voziite se biciklom do posla. Vaša savršena kompanija za vežbu će vas voditi i zadržati u pravoj zoni otkucaja srca, tako da Vam pomogne da postignete svoje ciljeve treninga. Merite aktivnosti, vežbajte, brojite korake, rastojanje i kalorije i beleži vreme i kvalitet sna. Daje Vam povratne informacije koje će vam pomoći da postignete svoje dnevne ciljeve. Ona Vam šalje vibrirana obaveštenja o dolaznoj e-pošti, porukama, ažuriranim društvenim medijima i događajima u kalendaru. Brzim odlaskom na Mi Heart Rate lako i odmah proverite brzinu otkucaja srca. Povezan je sa internetom i aplikacijom Polar Flov, koja služi za prenos podataka o vežbanju, postavljanju i planiranju sopstvenih ciljeva.

Nike Air Max 2017 Running Shoe

Nike Air Max 2017 Running Shoe

Ženske patike za slobodno vreme

Ostvaruje onaj osećaj mekoće koji volite kroz Max Air jedinicu koja se proteže čitavom patikom. Gornji sloj je konstruiran bez šavova kako bi prozračnost bila najbolja na mestima na kojima je potrebna. Modelna pena savršeno obgrljuje sredinu stopala i petu za čvrstu udobnost.

Pro Touch Rimana

Ženske helanke za trčanje

Helanke omogućuju neometano kretanje i ugodno prianjanje. Napravljene su od kompresione Dry Fit tkanine koja je po sastavu vrlo izdržljiva i omogućava odvajanje vlage od tela. Džep sa patentnim zatvaračem na zadnjoj strani pruža mogućnost skladištenja sitnih predmeta.