Biciklizam

Dečji bicikli

Bicikl predstavlja omiljeni sportski rekvizit miliona dece širom sveta. Svako od nas se seća svog prvog bicikla i trenutka kada smo po prvi put osetili neverovatnu slobodu kretanja i vetar u kosi tokom vožnje. Vožnja bicikla predstavlja prvi kontakt dece sa mobilnošću i brzinom koja izaziva širok osmeh i neverovatnu sreću.

Nakamura Sury, Nakamura MX (20, 24) i Genesis MX

Svima nama su prve biciklističke avanture i trke sa drugovima i drugaricama ostale u najlepšem sećanju. Nakamura i Genesis dečji bicikli su dostupni u nekoliko veličina, kako bi zadovoljili potrebe dece različitog uzrasta.

Nakamura Sury (20 i 24)

Već na prvi pogled postaje jasno da je Suri pravi bicikl za devojčice. Obe verzije ovog modela poseduju Shimano menjače brzina. Manji bicikl poseduje 6 brzina, dok veći ima čak 18. Za brzo kočenje zadužene su Promax TX kočnice. Uz ovaj sjajni bicikl i Vaša princeza može uživati u dugim vožnjama sa širokim osmehom na licu.

Nakamura MX (20 i 24)

MX je bicikl za dečake koji pleni svojom robusnošću. Ovaj fantastični bicikl je idealan izbor za male vragolane koji uživaju u brzoj vožnji i manjim skokovima. MX bicikl je dostupan u dve veličine, a obe verzije poseduju Shimano menjač brzina – manji poseduje 6 brzina, dok veći poseduje čak 18 brzina. Kvalitetne Promax TX kočnice garantuju brzo i sigurno kočenje.

nakamura mx

Genesis MX (14, 16 i 18)

Genesis MX je bicikl koji je idealan za mlade početnike i predstavlja minijaturnu veziju MTB bicikla koja je prilagođena najmlađim vozačima. Prvi kilometri pređeni na ovom biciklu će Vašem detetu zasigurno ostati u nejlepšem sečanju.