Sadržaj

Trendovi

Da li ste i vi jedna od onih osoba kojima je kupovina poklona za decu nezgodan zadatak? Šta kupiti deci na poklon, da je dovoljno praktično da obraduje dete i da im posle nekoliko sati neće dosaditi – pitanje je sa kojim se mnogi suočavaju pre odlaska u kupovinu.

Pošto većina dece ima dosta energije, nikada nećete pogrešiti ako im kupite nešto od sportske opreme i dodataka ili sportske odeće. Sve ovo i još mnogo toga dostupno vam je u Intersportu.

Međutim, kako vam darivanje više ne bi bilo najveća noćna mora, pripremili smo za vas neke od najboljih predloga, koji će obradovati decu svih uzrasta, u bilo koje doba godine.

Razni dečiji bicikli i trotineti postaju sve popularniji i kod roditelja i kod dece, jer predstavljaju najbolji način za učenje vožnje klasičnog bicikla i trotineta. Svojim atraktivnim izgledom, odmah upadaju u oči svakom detetu, ali ako izaberete modele sa raznim svetlosnim efektima i drugim dodacima, rezultat je još upečatljiviji.

1

Chillafish SCOTTI GLOW

2

Chillafish CHARLIE GLOW

Koš

Za svu decu koja žele da naprave prve košarkaške poteze baš u dvorištu, možete izabrati koš sa postoljem. Njegov dizajn nudi stabilnost, a visina prstena se može prilagoditi visini deteta. Samostojeći košarkaški obruč oduševiće svako dete, ali i roditelje, jer su uz njega zagarantovani sati zabave i dobre igre!

Navijački rekviziti za sve ljubitelje fudbala

Za sve ljubitelje fudbala, prelistajte raznovrsnu ponudu u navijačkom kutku. Tamo ćete pronaći proizvode najprestižnijih fudbalskih klubova kao što su Barcelona, Real Madrid, Juventus, Paris Saint Germain i Bayern Munich.

1

adidas UCL COM SP

Svaki najvatreniji ljubitelj fudbala zasigurno želi da ima repliku zvanične fudbalske lopte sa kojom će igrati ovogodišnje finale Lige šampiona u Sankt Peterburgu. Kupovinom ove lopte oduševićete najmlađe fudbalske fanove, jer se radi o kvalitetnoj lopti koja pruža odličan osećaj i aerodinamičnost. Svojim atraktivnim i modernim dizajnom uvek će se isticati na dečijem igralištu.

Različita prevozna sredstva uvek deluju kao odličan poklon, bilo da tražite poklon za devojčicu ili dečaka. Kvalitetni trotineti, skejtbordovi i roleri su izuzetno korisni za aktivno provođenje slobodnog vremena. Deca mogu da ih koriste dugi niz godina, tako da će zauvek pamtiti vaš poklon.

Bicikl za decu svih uzrasta

Dečji bicikl je takođe jedan od onih poklona koji ostavlja snažan utisak na svako dete, bez obzira na godine i pol. Međutim, pošto je i veoma koristan, nema straha da će ostati nekorišćen. Naravno, pri izboru se mora voditi računa o uzrastu deteta i njegovoj visini, jer kupovina prevelikog bicikla znači manju kontrolu i veći rizik od mogućih padova. Takođe, ne treba zaboraviti ni kacigu.

Intersport poklon kartica za sve tinejdžere koji žele poklon po svom ukusu

Ako još uvek niste pronašli pravu ideju za poklon, možete tinejdžerima pokloniti Intersport poklon karticu. Ovo je definitivno najbolji poklon za sve tinejdžere, koji mogu da izaberu poklon po svom ukusu. Iz ponude mogu da izaberu komad sportske odeće koji im se dopada, razne rekvizite i dodatke za vežbanje kod kuće i još mnogo toga – izbor je prepušten isključivo njihovim željama i potrebama.

1

Intersport Poklon kartica