Sadržaj

Planinarenje, alpinizam i kampovanje

rancevi_za_nosenje_dece

Rančevi za nošenje deteta. Izleti u prirodu su i porodična zabava i kvalitetno slobodno vreme. A ni mala deca nisu prepreka, da ne bismo često zalutali u brda i šume. Mališani se umaraju malo brže od odraslih, pa im u tom trenutku možemo priskočiti u pomoć. U tom cilju stvorene su efikasne nosiljke za decu koje omogućavaju brže i efikasnije kretanje, a deci pružaju siguran zaklon, udobnost i hlad.

1

Deuter KID COMFORT

Deuter Kid Comfort

Nemačka kompanija Deuter proizvela je moderne nosiljke za decu koje omogućavaju lako i efikasno korišćenje. Napredni sistem leđa Aircomfort Sensic Vario omogućava brojna podešavanja, prozračnost i, iznad svega, udobnu instalaciju. Dečije sedište je podesivo po visini, ima podesive oslonce za noge i opremljeno je visokokvalitetnim sigurnosnim pojasevima. Pored toga, Kid Comfort je opremljen sa mnogo korisnih džepova, nadstrešnicom i perivom prostirkom u predelu brade deteta. Nosač Kid Comfort je pogodan za nošenje deteta težine do 22 kg.

Deuter Kid Comfort rančevi su dostupni u osnovnoj i profesionalnoj verziji.

McKinley Juno

McKinley Juno je nosiljka za decu koja je opremljena Flex Pro sistemom koji pruža mogućnost mnogih podešavanja. Trake su napravljene od 3D Air Mesh tkanine i savršeno su podstavljene. Leđa su dizajnirana u obliku slova I, što obezbeđuje dobru prozračnost i ergonomsko prijanjanje na leđa. Dečije sedište takođe nudi mnogo podešavanja. Pored toga, opremljen je nadstrešnicom. Većina delova se lako uklanja, što omogućava lako čišćenje i održavanje. McKinley Juno je pogodan za decu do 15 kilograma.

1

McKinley JUNO